Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στήριξη Weber σε Μητσοτάκη και επίθεση στον Π. Καμμένο

Με δυο διαδοχικά tweets, γραμμένα στα ελληνικά, ο Manfred Weber δήλωσε ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στη ΝΔ αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σημειώνει πως ο Π. Καμμένος έχει απορρίψει όλες τις πιθανές λύσεις.

Στήριξη Weber σε Μητσοτάκη και επίθεση στον Π. Καμμένο
Λίγες μόνο ώρες αφότου το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) μπήκε στο κέντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνηση και ΝΔ για τη στάση της τελευταία στο θέμα των Σκοπίων υπήρξε παρέμβαση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Με δυο διαδοχικά tweets, γραμμένα στα ελληνικά, ο Manfred Weber δήλωσε ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στη ΝΔ αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.







Νωρίτερα ο ηγέτης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Joseph Daul χαιρέτισε το «παράθυρο ευκαιρίας» για την επίλυση της μακρόχρονης διαμάχης αναφορικά με την ονομασία των Σκοπίων μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι ευελπιστεί για «απτά» αποτελέσματα. Το γεγονός έγινε αφορμή για επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της κυβέρνησης προς την Νέα Δημοκρατία.

Λίγο μετά τα tweets του Manfred Weber, ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε: Ο κ Μητσοτάκης κατάφερε να εξάγει την εσωτερική κρίση της ΝΔ για το ονοματολογικό, μέχρι και στο ΕΛΚ. Συγχαρητήρια…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v