Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυγενάκης: Έτος εκλογών το 2018

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει κάνει την κοινωνία «διαιρεμένη, εξουθενωμένη και εξαρτημένη από μικροεπιδόματα.

Αυγενάκης: Έτος εκλογών το 2018

«Το επόμενο έτος, το 2018, θα είναι έτος εκλογών. Ας το καταλάβουν καλά τόσο εδώ μέσα όσο και οι έξω συνεργάτες τους», τόνισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης, που κάλεσε όλους τους νεοδημοκράτες «η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους στους δρόμους, για να μιλήσουμε γι’ αυτό που συμβαίνει αυτό το διήμερο. Ένα πρόγραμμα αλήθειας, ώστε να κτίσουμε ευρείες κοινωνικές συμμαχίες».

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει κάνει την κοινωνία «διαιρεμένη, εξουθενωμένη και εξαρτημένη από μικροεπιδόματα». Σήμερα, όπως είπε, «χρειάζεται ενότητα μεταξύ των Ελλήνων με ρεαλιστική πρόταση για τον τόπο. Ας διαμορφώσουμε όλοι μαζί το όραμα για την επόμενη μέρα. Μαζί, ενωμένοι, κρατάμε σταθερά στα χέρια μας το μέλλον του τόπου, έχουμε την αλήθεια με το μέλλον μας, οι ιδέες μας είναι πανανθρώπινες.

Φέρνουν την Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης, θέλουμε Ελλάδα με ανάπτυξη και όχι με φοροκαταιγίδα».

Απαιτείται, όπως είπε ο κ. Αυγενάκης, μια μεσαία τάξη «στιβαρή, όχι κατακρεουργημένη από τη φορολογία» και εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ταξικό μίσος». 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v