Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αδ. Γεωργιάδης για Τσίπρα: Είναι από άλλον πλανήτη

Το μοναδικό καλό για τον τόπο με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού, ήταν ότι έδειξε στον ελληνικό λαό το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς, ποιοι πραγματικά είναι, ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Αδ. Γεωργιάδης για Τσίπρα: Είναι από άλλον πλανήτη

«Πρέπει να γίνουν γρήγορα οι εκλογές για να ξεκολλήσει η Ελλάδα από τον βούρκο. Πρέπει να μην χαθεί ούτε μία ψήφος στις επόμενες εκλογές. Κύριε πρόεδρε, σας υποστηρίζουμε και σας εμπιστευόμαστε», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαιρετίζοντας το 11ο τακτικό συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «το μοναδικό καλό για τον τόπο με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού, ήταν ότι έδειξε στον ελληνικό λαό το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς, ποιοι πραγματικά είναι».

Και συνέχισε δηκτικά: «Δεν υπάρχει ο Τσίπρας. Είναι από άλλο πλανήτη. Έλεγε στη Βουλή ‘ποιος θα τολμήσει να κόψει το ΕΚΑΣ, ποιος βουλευτής θα τολμήσει να ψηφίσει’; Και το ψήφισε ο ίδιος. Είναι απίστευτος». Επικαλέστηκε την πρόσφατη αναφορά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση που «μας είπε ότι η τρόικα έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά και έχει ως όργανο για να πετύχει τον πολιτικό της σκοπό τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, είπε ότι έχει γίνει μια «εξαιρετικά συστηματική δουλειά, με εξειδικευμένες προτάσεις.

Δεν πρέπει να αφήνουμε στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μονοπωλούν την κοινωνική ευαισθησία. Δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στην Αριστερά. Αυτή αγαπά το λαό στα λόγια. Εμείς στα έργα», υποστήριξε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v