Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άνοιγμα Ένωσης Κεντρώων στη ΝΔ

Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα μαζί σας εφόσον αγκαλιάσετε τις προτάσεις μας. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε, η Ελλάδα είναι πάνω από όλα», τόνισε ο Μ. Γεωργιάδης της Ε.Κ.

Άνοιγμα Ένωσης Κεντρώων στη ΝΔ

Με θερμά λόγια για τη ΝΔ και «ζεστός» στο ενδεχόμενο συνεργασίας της με την Ένωση Κεντρώων, μίλησε ο Μάριος Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος Βουλής και βουλευτής του κόμματος, χαιρετίζοντας το συνέδριο της ΝΔ.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά νιώθω οικεία όταν έρχομαι στο συνέδριό σας», ανέφερε. «Έφυγε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε η ώρα να φύγει και η κυβέρνηση. Έφυγαν και οι εκπρόσωποι από το Κίνημα Αλλαγής, μήπως έμεινε τελικά το πραγματικά νέο μέσα στην αίθουσα, δηλαδή η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων;», διερωτήθηκε.

Μίλησε δε για κοινά σημεία των δύο κομμάτων. «Που διαφέρουμε τα δύο κόμματα; Ίσως μόνο στον τρόπο άσκησης πολιτικής, αλλά μπορούμε να το βελτιώσουμε στο μέλλον», ανέφερε.

Η Ένωση Κεντρώων, είπε ο κ. Γεωργιάδης, «θα είvαι μέσα στην επόμενη Βουλή. Όλοι φλερτάρετε με το κέντρο, το χρειάζεστε το πραγματικό κέντρο στην επόμενη Βουλή. Λέτε ότι θέλετε να αλλάξετε τη χώρα. Είμαστε έτοιμοι να την αλλάξουμε μαζί σας εφόσον αγκαλιάσετε τις προτάσεις μας. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε, η Ελλάδα είναι πάνω από όλα», σημείωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v