Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χατζηδάκης: Στόχος μας η υπεράσπιση της μέσης οικογένειας και των φτωχών στρωμάτων

Προχωράμε μπροστά με το βλέμμα στο μέλλον. Θεμέλιο αυτής της προσπάθειας είναι η ενότητα και σήμερα αποτυπώθηκε ξεκάθαρα, δήλωσε ο Κ. Χατζηδάκης.

Χατζηδάκης: Στόχος μας η υπεράσπιση της μέσης οικογένειας και των φτωχών στρωμάτων

«Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας. Απαιτούνται καθαροί λογαριασμοί με τις Ελληνίδες και τους Έλληνες γιατί δεν τους θέλουμε μαζί μας μόνο πριν από τις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Κωστής Χατζηδάκης.

«Η ΝΔ είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα της χώρας που απευθύνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Βασικός στόχος μας είναι η υπεράσπιση της μέσης ελληνικής οικογένειας και ακόμα περισσότερο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Μόνο με τη ΝΔ μπορούν να υπάρξουν καινούργιες δουλειές», σημείωσε. Σε καμία περίπτωση, ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης, «δεν χαρίζουμε το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας σε κανέναν.

Επίκεντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος. Όλες οι δημοσκοπήσεις λένε πως τη δική μας παράταξη στηρίζουν πολύ περισσότεροι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, αυτό κάτι σημαίνει. Είμαστε το κόμμα της κοινής λογικής. Γιατί άλλες χώρες αποχαιρέτισαν τα μνημόνια και εμείς είμαστε καθηλωμένοι και περνούμε από το τρίτο στο τέταρτο μνημόνιο;», διερωτήθηκε και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην περίπτωση της Κύπρου.

«Προχωράμε μπροστά με το βλέμμα στο μέλλον. Θεμέλιο αυτής της προσπάθειας είναι η ενότητα και σήμερα αποτυπώθηκε ξεκάθαρα», ανέφερε, αναφερόμενος στις δηλώσεις των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά που προηγήθηκαν. «Για να αλλάξει η Ελλάδα, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς. Το συνέδριο αυτό δεν είναι συνέδριο προκάτ, αλλά συνέδριο ουσίας. Οτιδήποτε χρειαστεί να αλλάξει, θα το αλλάξουμε», τόνισε. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v