Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυβέρνηση: Η σκευωρία της ΝΔ και ο πραγματικός μεσάζοντας

Για «παταγώδη αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη» κάνει λόγο η κυβέρνηση. «Ωρα να ασχοληθούμε με τη φοροδιαφυγή, τις offshore και τη διαφθορά»

Κυβέρνηση: Η σκευωρία της ΝΔ και ο πραγματικός μεσάζοντας

«Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του κ. Μητσοτάκη», σημειώνει κυβερνητική πηγή ως πρώτο σχόλιο για τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή.

Κατά την ίδια πηγή, η Σαουδική Αραβία ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο κ. Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της, αλλά όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσου στον πρέσβη στο Ριάντ. «Αυτός είναι ο πραγματικός μεσάζοντας ο οποίος επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο», τονίζει, παραπέμποντας στην αποκάλυψη που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας για τον ρόλο του (φερόμενου ως) μεσάζοντα Τζον Σφακιανάκη.

Τα ερωτήματα που θέτει η κυβερνητική πηγή κατόπιν τούτου είναι:

- Ποιανού τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως η ΝΔ;
- Για ποιά συμφέροντα εργάζεται;
- Θα απαντήσει γιατί το έκανε;
- Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του;

«Εκθέτει τη χώρα η ΝΔ και όχι την κυβέρνηση»

Η ίδια κυβερνητική πηγή μιλά για «μία ακόμα παταγώδη αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας».

Και συνεχίζει: «Η σκευωρία κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα. Τη φοροδιαφυγή, τις offshore και τη διαφθορά. Θα συζητηθούν όλα στην προ ημερησίας που ζήτησε ο πρωθυπουργός και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης.

Αλλά και να προσηλωθούμε στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v