Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Τρώει» την Κ. Παπακώστα ο Μητσοτάκης

Αφορμή για την απόφαση ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η ενόχληση της ηγετικής ομάδας της ΝΔ από τη νέα δημόσια παρέμβαση της Κατερίνας Παπακώστα, η οποία άσκησε δριμεία κριτική εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Τρώει» την Κ. Παπακώστα ο Μητσοτάκης

Εκτός τομέα υγείας θέτει τη βουλευτή της Β' Αθηνών ο αρχηγός της Ν.Δ. «Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β' Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσονα Φωτήλα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αφορμή για την απόφαση ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η ενόχληση της ηγετικής ομάδας της ΝΔ από τη νέα δημόσια παρέμβαση της Κατερίνας Παπακώστα, η οποία άσκησε δριμεία κριτική εναντίον του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, καλώντας τον μάλιστα να παραιτηθεί έως ότου η Εξεταστική επιτροπή για την υγεία ολοκληρώσει τις εργασίες της.

Παπακώστα: Παραμένω μάχιμος στρατιώτης

«Σχετικά με την απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την αντικατάστασή μου από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας, δηλώνω πως είμαι πάντοτε στη διάθεσή του, τις αποφάσεις του οποίου σέβομαι, γράφει στο Facebook η βουλευτής.

«Είμαι και παραμένω μάχιμος στρατιώτης κάτω από τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας από την αρχή και δίχως αμφιταλαντεύσεις. Ανήκω σε μία μεγάλη ιστορική παράταξη, η οποία είναι η ελπίδα των Ελλήνων, την οποία υπηρετώ με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και της ελληνικής κοινωνίας, σε άγριους καιρούς. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Ιάσονα Φωτήλα».

Κανένας πρώην υπουργός Υγείας της ΝΔ μέλος της εξεταστικής

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνονται οι βουλευτές του Κόμματος που θα συμμετάσχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

Μεταξύ αυτών, αξίζει να αναφερθεί, ότι δεν βρίσκεται κανείς από τους πρώην υπουργούς.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

- Γιώργο Βλάχο, βουλευτή Περιφέρειας Αττικής
- Γιώργο Γεωργαντά, βουλευτή Κιλκίς
- Γιάννη Κεφαλογιάννη, βουλευτή Ρεθύμνης
- Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου
- Χρήστο Μπουκώρο, βουλευτή Μαγνησίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v