Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Πυρά» κατά της δικαιοσύνης από τη Ζ. Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως η υπόθεση της Siemens βρίσκεται στο ” χείλος της παραγραφής” και άφησε υπόνοιες ότι υπάρχει σχέδιο προκειμένου να απαλλαγούν όσοι εμπλέκονται “στο σκάνδαλο των σκανδάλων”

«Πυρά» κατά της δικαιοσύνης από τη Ζ. Κωνσταντοπούλου

Βολές κατά της Δικαιοσύνης, τόσο ως προς την εκδίκαση της υπόθεσης της Siemens, όσο και για την απόρριψη της αίτησης για ίδρυση του Σωματείου “Δικαιοσύνη για Όλους” επέρριψε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου η οποία την περασμένη Παρασκευή εξέφρασε την πρόθεσή της να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην δίκη της Siemens (σ.σ. αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου) διατύπωσε επιφυλάξεις για την απονομή Δικαιοσύνης στην υπόθεση.

Η ίδια αναφέρθηκε στην διακοπή της δίκης για την προσεχή Δευτέρα επισημαίνοντας ότι έγινε ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο “χείλος της παραγραφής” και άφησε υπόνοιες ότι υπάρχει σχέδιο προκειμένου να απαλλαγούν όσοι εμπλέκονται “στο σκάνδαλο των σκανδάλων, το σκάνδαλο Siemens”. “Θα είμαστε εκεί , όμως . Θα τους χαλάσουμε τη σούπα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ως προς την απόφαση του Ειρηνοδικείου να απορρίψει το αίτημά της για ίδρυση του Σωματείου “Δικαιοσύνη για Όλους”, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας , υποστήριξε ότι είναι “φασιστική” και ξεκαθάρισε ότι θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα, ενώ προτίθεται να ζητήσει και τον πειθαρχικό έλεγχο αυτών που την εξέδωσαν.

Όπως είπε η κ. Κωνσταντοπούλου η ίδρυση του Σωματείου ήταν πρωτοβουλία της Πλεύσης Ελευθερίας, προκειμένου να μπορούν να παρεμβαίνουν οι πολίτες στις δίκες που αφορούν υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος και να διεκδικούν τον τερματισμό της ατιμωρησίας σε υποθέσεις διαφθοράς -διαπλοκής.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v