Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Φάρσα τα σενάρια για νέο δημοψήφισμα

«Δεν θα αποτελέσουμε το άλλοθι του κ. Τσίπρα. Δεν θα μετατρέψουμε τη δική του ευθύνη σε εθνική ευθύνη. Αν θεωρεί ότι δεν έχει την πλειοψηφία, να πάει σε εκλογές», η απάντηση του εκπροσώπου της ΝΔ στα σενάρια για κύρωση της συμφωνίας με 180 ψήφους.

ΝΔ: Φάρσα τα σενάρια για νέο δημοψήφισμα

«Η Ελλάδα πλήρωσε και πληρώνει πολύ βαρύ τίμημα από την αποτυχία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», κατήγγειλε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ασκώντας νέα δριμεία επίθεση στους κυβερνητικούς εταίρους και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα, τον κατηγόρησε πως «παριστάνει ότι διαπραγματεύεται, ενώ έχει συμφωνήσει για μεγάλα πλεονάσματα για πολλά χρόνια και έχει μονογράψει το τέταρτο συμπληρωματικό μνημόνιο».

Του απέδωσε «τυχοδιωκτική συμπεριφορά» και τον χαρακτήρισε «αμετανόητο και σφηνωμένο στην καρέκλα του. Και έχει το θράσος να μιλάει για πρόθυμους, όταν έχει υπογράψει για τον κόφτη, το υπερταμείο και είναι σύμμαχος με την πολιτική του διαφόρων ακραίων κύκλων της Ευρώπης», πρόσθεσε.

Ο κ. Κικίλιας, σε ερώτηση για τα σενάρια περί δημοψηφίσματος, απάντησε: «Θα αστειεύεστε. Μόνο ως φάρσα ακούγεται το ενδεχόμενο αυτό», ενώ για ένα άλλο ενδεχόμενο, σύμφωνα με το οποίο, θα ζητηθούν από τη Βουλή 180 ψήφοι για την επικύρωση της συμφωνίας, είπε: «Δεν θα αποτελέσουμε το άλλοθι του κ. Τσίπρα για να διαφύγει των ευθυνών του. Δεν θα μετατρέψουμε τη δική του ευθύνη σε εθνική ευθύνη. Αν θεωρεί ότι δεν έχει την πλειοψηφία, να πάει σε εκλογές».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v