Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Οι αλλαγές στο model portfolio

Δύο προσθήκες στο model portfolio πραγματοποίησε η Alpha Finance από τις 3 Απριλίου, καθώς έχει συμπεριλάβει τις μετοχές των Δέλτα Συμμετοχών και Ρόκα, ενώ την ίδια στιγμή μεταβίβασε το 4,5% που κατείχε στην ΕΧΑΕ ώστε να κατοχυρώσει τα κέρδη της.

Alpha Finance: Οι αλλαγές στο model portfolio
Σε αλλαγές στο model portfolio προχώρησε η Alpha Finance, η οποία συμπεριέλαβε από σήμερα (3 Απριλίου) τη μετοχή της Δέλτα Συμμετοχών (με στάθμιση 4,5%) και της Ρόκας (με στάθμιση 2%), ενώ ρευστοποίησε το 4,5% που κατείχε στην ΕΧΑΕ ώστε να κατοχυρώσει τα κέρδη της.

Η Alpha Finance στο ημερήσιο report της με ημερομηνία 3 Απριλίου 2005 αναφέρει ότι η μετοχή της ΕΧΑΕ έχει αποτελέσει το 26% των συνολικών αποδόσεων από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα, ενώ προσθέτει ότι διατηρεί τη σύσταση ”outperform” για τον τίτλο.

Επίσης, η Alpha Finance εμφανίζεται περισσότερο επιθετική για τις μετοχές των Intralot και Σαράντη, ενισχύοντας την έκθεσή της στο 7,5% και για τους δύο τίτλους.

Με στόχο να προσαρμοστεί στις ενισχύσεις των θέσεων, αλλά και στις προσθήκες η Alpha Finance μείωσε τη θέση της στον ΟΤΕ στο 16% και στη Frigoglass στο 1%, ενώ επισημαίνει ότι διατηρεί την άποψή της για έκθεση 85/15 σε μετοχές/ρευστό.

Η τρέχουσα σύνθεση του χαρτοφυλακίου της χρηματιστηριακής είναι η εξής: ΟΤΕ (16%, μειωμένη κατά 3%), ΕΤΕ (9,5%), ΔΕΗ (9%), Intralot (7,5%, ενισχυμένη κατά 2,5%), Σαράντης (7,5%, ενισχυμένη κατά 1%), Folli Follie (6%, μειωμένη κατά 0,5%), Notos Com (5,5%, μειωμένη κατά 0,5%), Motor Oil (5%), Δέλτα Συμμετοχών (4,5%, νέα προσθήκη), Titan (4%), Attica Συμμετοχών (4%, μειωμένη κατά 0,5%), S&B (3,5%), Ρόκας (2% νέα προσθήκη) Frigoglass (1%, μειωμένη κατά 1%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v