Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Πρόστιμα σε Μπαλάφα - Λεβεντάκη

Την επιβολή προστίμου ύψους 6.000 ευρώ στον κ. Κωνσταντίνο Μπαλάφα, Πρόεδρο & μέτοχο της εταιρίας ”Μπαλάφας Κατασκευαστική Συμμετοχών ΑΕ” και 6.000 ευρώ στην εταιρία Λεβεντάκης, αποφάσισε σήμερα μεταξύ άλλων το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Κεφαλαιαγορά: Πρόστιμα σε Μπαλάφα -  Λεβεντάκη
Την επιβολή προστίμου ύψους 6.000 ευρώ στον κ. Κωνσταντίνο Μπαλάφα, Πρόεδρο & μέτοχο της εταιρίας ”Μπαλάφας Κατασκευαστική Συμμετοχών” και 6.000 ευρώ στην εταιρία Λεβεντάκης, αποφάσισε σήμερα μεταξύ άλλων το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Πιο, αναλυτικά το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την επιβολή προστίμου ύψους 6.000 ευρώ στον κ. Κωνσταντίνο Μπαλάφα, Πρόεδρο & μέτοχο της εταιρίας ”Μπαλάφας Κατασκευαστική Συμμετοχών”, γιατί δεν προέβη, ως όφειλε, σε γνωστοποίηση μεταβολής ποσοστού δικαιωμάτων ψήφου μεγαλύτερης του 3% της ως άνω εταιρίας, κατά παράβαση του π.δ. 51/1992.

Επίσης, αποφάσισε την επιβολή προστίμου ύψους 6.000 ευρώ στην εταιρία Λεβεντάκη ΑΒΕΕ διότι δεν διέθετε, ως όφειλε, υπηρεσία εξυπηρέτησης μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων κατά παράβαση της απόφασης 5/204/2000 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ακόμα, το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:

* Tην παροχή αδείας για λήψη και διαβίβαση εντολών σε παράγωγα επί εμπορευμάτων από την Marfin Global Asset Management ΑΕΠΕΥ.

* Την παροχή αδείας για λήψη και διαβίβαση εντολών σε παράγωγα επί εμπορευμάτων από την HSBC ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΑΧΕΠΕΥ.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε:

Για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας Marfin Global Invesments ΑΕΕΧ από την Euroline Επενδυτική.

Για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας Εθνική Αξιοποίηση Ακινήτων & Εκμεταλλεύσεως Γενικών Αποθηκών από την Εθνική Τράπεζα.

Για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών Ευκλείδης & ΜΕΤΩΝ από την AEΓΕΚ ΑΤΕ.

Για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας IPS από την Inform Λύκος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v