Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Στα 26,5 ευρώ η τιμή από τη Marfin

Στα 26,5 από 28 ευρώ περικόπτει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Folli Follie η Marfin Analysis σε έκθεσή της με ημερομηνία 30 Μαρτίου, διατηρώντας τη σύσταση outperform. Τα μετά φόρων κέρδη 2006 της εισηγμένης εκτιμώνται στα 63,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις στα 258,5 εκατ. ευρώ.

Folli Follie: Στα 26,5 ευρώ η τιμή από τη Marfin
Στα 26,5 από 28 ευρώ περικόπτει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Folli Follie η Marfin Analysis σε έκθεσή της με ημερομηνία 30 Μαρτίου, διατηρώντας τη σύσταση outperform.

Οι ρυθμοί ανάπτυξης της κερδοφορίας της εταιρίας ήταν χαμηλότερη των εκτιμήσεων αναφέρει η Marfin, ενώ τα κόστη από την ανακαίνιση επιβάρυναν τα περιθώρια. Αν εξαιρεθούν τα συγκεκριμένα κόστη συνεχίζει η χρηματιστηριακή, τα μεγέθη που αφορούν το κόστος ήταν ισχυρά.

Η Marfin προχωρά σε περικοπή των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή των επόμενων τριών ετών κατά 2-3%, προκειμένου να αποτυπώσει τις χαμηλότερες προβλέψεις για τα ΚΑΕ και την περισσότερο ”επιφυλακτική” προσέγγιση των περιθωρίων.

Ειδικά για τις επιδόσεις στην Ιαπωνία η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι θα πρέπει να προκαλούν ικανοποίηση, αν κανείς συνυπολογίσει την ικανότητα της διοίκησης να αντιστρέψει την τάση σε μία ιδιαίτερα απαιτητική και ανταγωνιστική αγορά.

Τα μετά φόρων κέρδη 2006 της εισηγμένης εκτιμώνται στα 63,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις στα 258,5 εκατ. ευρώ.

Η μετοχή της Folli Follie ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης στα 23,53 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v