Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Νέες τιμές για Μυτιληναίο, ΑΛΕΚ, ΜΕΤΚΑ

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Μυτιληναίος στα 26,80 ευρώ, από τα 18,60 ευρώ πριν, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform” προχώρησε η Marfin Analysis, ενώ την ίδια στιγμή αύξησε στα 22,50 ευρώ την τιμή για τη μετοχή της Αλουμίνιον και μείωσε οριακά στα 10,40 (από 10,50) ευρώ την τιμή για τη ΜΕΤΚΑ.

Marfin: Νέες τιμές για Μυτιληναίο, ΑΛΕΚ, ΜΕΤΚΑ
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Μυτιληναίος στα 26,80 ευρώ, από τα 18,60 ευρώ πριν, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform” προχώρησε η Marfin Analysis σε έκθεσή της με ημερομηνία 30 Μαρτίου και τίτλο ”Energ(y)ized”.

Στην ίδια έκθεση η χρηματιστηριακή αυξάνει επίσης την τιμή για την Αλουμίνιον στα 22,50 ευρώ, από τα 12,50 ευρώ αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τη σύσταση σε ”outperform”.

Οριακά χαμηλότερη τιμή-στόχος για τη ΜΕΤΚΑ στα 10,40 ευρώ, από τα 10,50 ευρώ, από τη χρηματιστηριακή που διατηρεί, όμως, τη σύσταση ”outperform”.

Ο όμιλος Μυτιληναίου ανακοίνωσε αποτελέσματα υπεράνω των εκτιμήσεων της αγοράς, αλλά και της ίδιας της Marfin, λόγω κυρίως της ώθησης από τη θυγατρική της, το Αλουμίνιο. Για τις σημαντικές αναθεωρήσεις στην τιμή στόχο η χρηματιστηριακή αναφέρει πως προέκυψαν λαμβάνοντας υπόψη τα σημαντικά υψηλότερα αποτελέσματα των εταιριών, αλλά και τα ενεργειακά σχέδια.

Για την μικρή μείωση στην τιμή της ΜΕΤΚΑ, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως προέκυψε από αναπροσαρμογή, στην οποία συνυπολογίστηκαν χαμηλότερα περιθώρια κέρδους, αλλά και υψηλότεροι τζίροι.

Η μετοχή της Μυτιληναίος ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (29 Μαρτίου) στα 22,48 ευρώ, της Αλουμίνιον στα 19,18 ευρώ και της ΜΕΤΚΑ στα 9,48 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v