Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετικές οι ενδείξεις, μεταβλητότητας συνέχεια

Τη διατήρηση της μεταβλητότητας επισημαίνουν οι αναλύτές, οι οποίοι εκτιμούν ότι οι επενδυτές θα στρέψουν το βλέμμα τους στις ξένες αγορές. Στο επίκεντρο η Εμπορική Τράπεζα ενόψει της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων 2005 σήμερα.

ΑΧΕ: Θετικές οι ενδείξεις, μεταβλητότητας συνέχεια
Τι εκτιμάται για σήμερα: ”Ισχυρές” τάσεις εκτιμά η Marfin Analysis πως θα επικρατήσουν στην αγορά σήμερα.

Μέρος των απωλειών, των προηγούμενων δυο ημερών, ανέκτησε χθες η Σοφοκλέους με τις μετοχές της χαμηλής κεφαλαιοποίησης να υπεραποδίδουν, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως η μεταβλητότητα θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα βραχυπρόθεσμα με τον Γενικό Δείκτη να κινείται χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Σημειώνει παράλληλα πως η αγορά θα λάβει εναύσματα και από τις ευρωπαϊκές αγορές.

Στην Εμπορική εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα στραφεί το ενδιαφέρον ενόψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων 2005 μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Τι έγινε χθες: Ανάκαμψη παρουσίασαν χθες οι ελληνικές μετοχές, ύστερα από δυο μέρες με ισχυρές απώλειες αναφέρει η Marfin Analysis. Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή το ενδεχόμενο εξαγοράς της τουρκικής Finansbank από την Εθνική Τράπεζα θα καθορίσει τον τόνο για τους ερχόμενους δυο μήνες καθώς θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη εξαγορά εκτός συνόρων για τις ελληνικές τράπεζες, προσδίδοντας ταυτόχρονα σημαντική προστιθέμενη αξία.

Η Marfin Analysis προσθέτει ότι ο FTASE-20 ενισχύθηκε κατά 0,46% και ο FTSEM-40 κατά 0,3% υψηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v