Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Η τεχνική εικόνα για Εθνική- ΔΕΗ

Αρνητική για την περαιτέρω πορεία της μετοχής εκτιμά η Fortius την τεχνική εικόνα της Εθνικής, ενώ σε ξεχωριστή της ανάλυση για τη μετοχή της ΔΕΗ επισημαίνει πως παραμονή της υπεράνω των 19 ευρώ ίσως την επαναφέρει προς τα 19,96 ευρώ.

Fortius: Η τεχνική εικόνα για Εθνική- ΔΕΗ
Παραμονή της μετοχής της ΔΕΗ πάνω από τον μέσο όρο των 200 ημερών θα την επαναφέρει προς τα 19,96 ευρώ, ενώ αντιθέτως η πραγματοποίηση καθοδικής διάσπασης των 19 ευρώ θα φέρει τη μετοχή για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τη στήριξη των 18,16 ευρώ, αναφέρει η Fortius σε τεχνική της ανάλυση με σημερινή ημερομηνία.

Θετικοί παραμένουν παρά την πρόσφατη καθοδική κίνηση οι δύο τεχνικοί δείκτες Directional Movement System (+DI, - DI, ADX) και Aroon. η μετοχή της ΔΕΗ έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση με πτώση της τάξεως του 0,92%, στα 19,42 ευρώ.

Αρνητική για τη περαιτέρω πορεία της μετοχής της Εθνικής χαρακτηρίζει τη διαγραμματική εικόνα η ίδια χρηματιστηριακή σε ξεχωριστή της ανάλυση. Όπως αναφέρει, διασπάστηκε καθοδικά η περιοχή από όπου διέρχεται η ισχυρή μεσοπρόθεσμη ανοδική γραμμή, που ενώνει τις τέσσερις κορυφές A,E,N,G με τον πυθμένα Τ, αλλά και ο απλός κινητός μέσος των 50 ημερών (SMA 50 : 39.10 ευρώ).

Πιθανές στηρίξεις εντοπίζονται στα 37,5 ευρώ και στα 37 ευρώ, ενώ καθοδική τους διάσπαση με αυξημένο όγκο συναλλαγών θα άνοιγε το δρόμο για την πρόσέγγιση της περιοχής των 35,3 ευρώ.

Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας έκλεισε τη χθεσινή συνεδρίαση με σημαντική υποχώρηση της τάξεως του 2,78%, στα 38,48 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v