Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Αύξηση τιμών για Intralot - Folli Follie

Νέες υψηλότερες τιμές-στόχους θέτει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τις μετοχές των Intralot, στα 24 ευρώ, από τα 22,5 ευρώ πριν, διατηρώντας τη σύσταση ”top pick” από τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και Folli Follie, στα 28 ευρώ, από τα 24 ευρώ προηγουμένως, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση για την τελευταία σε ”overweight”.

Π&Κ: Αύξηση τιμών για Intralot - Folli Follie
Νέες υψηλότερες τιμές-στόχους θέτει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τις μετοχές των Intralot και Folli Follie.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή στο πρωινό της report με ημερομηνία 29 Μαρτίου αναφέρει πως διατηρεί τη σύσταση ”top pick” από τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών για τη μετοχή της Intralot, αυξάνοντας την τιμή-στόχο στα 24 ευρώ, από τα 22,5 ευρώ πριν.

Σε ό,τι αφορά τη σύσταση ”top pick”, διευκρινίζει πως αφενός οφείλεται στο ”ελκυστικό” επιχειρησιακό μοντέλο που έχει υιοθετήσει η εταιρία και αφετέρου στον υψηλό ρυθμό ανάπτυξης που διαθέτει στη Βουλγαρία και την Τουρκία.

Εξάλλου, σε έκθεσή της με ημερομηνία 29 Μαρτίου και τίτλο ”Ελκυστική αποτίμηση και βελτιωμένη προοπτική”, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή της Folli Follie σε ”overweight”, ανεβάζοντας παράλληλα την τιμή-στόχο στα 28 ευρώ, από τα 24 ευρώ προηγουμένως.

Η χρηματιστηριακή εξηγεί ότι η αναβάθμιση της σύστασης οφείλεται στην ελκυστική αποτίμηση και στο βελτιωμένο outlook για την περίοδο 2007-2008, ενώ σε ό,τι αφορά την υψηλότερη τιμή-στόχο, την αποδίδει στον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης για τα έσοδα από το 2007 και μετά, στη βελτίωση του περιθωρίου EBITDΑ το 2008 και στην αύξηση της αξίας των ΚΑΕ.

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (28 Μαρτίου) στα 20,36 ευρώ και της Folli Follie στα 23,20 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v