Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3E: ”Σταυροδρόμι” τα 26 ευρώ, λέει η Fortius

”Σταυροδρόμι” για τη μετοχή της Coca Cola 3E το επίπεδο των 26 ευρώ, αφού εκτιμά πως διάσπαση της εν λόγω γραμμής θα οδηγήσει τη μετοχή προς τα 27,5 ευρώ, ενώ αδυναμία υπερκέρασής της θα συνεχίσει την παλινδρόμηση μεταξύ των 24,4- 26 ευρώ.

3E: ”Σταυροδρόμι” τα 26 ευρώ, λέει η Fortius
Με την ισχυρή αντίσταση των 26 ευρώ ήρθε σε επαφή η μετοχή της Coca Cola 3E κατά τη χθεσινή συνεδρίαση δείχνοντας αδυναμία ανοδικής διάσπασης παρά το θετικό κλείσιμο, αναφέρει σε σημερινή τεχνική της ανάλυση η Fortius Finance.

Αναλυτικότερα, η μετοχή της ΕΕΕΚ έκλεισε τη χθεσινή ημέρα με κέρδη της τάξεως του 1,19%, στα 25,6 ευρώ, με τον όγκο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα 299.000 τεμ. σε 365 πράξεις.

Διαγραμματικά η μετοχή να έχει σχηματίσει από τις αρχές του έτους σχεδόν τέσσερις κορυφές στη περιοχή των 26 ευρώ, με τη μία από αυτές να χαρακτηρίζεται ως ”failure”, δίνοντας έτσι ιδιαίτερη σημαντικότητα στο εν λόγω επίπεδο.

Ανοδική διάσπαση της γραμμής των 26 ευρώ με αυξημένο όγκο συναλλαγών και διατήρηση για τουλάχιστον τρεις συνεδριάσεις πάνω από αυτήν (Filter Point) θα οδηγήσει βραχυχρόνια τη μετοχή προς την επόμενη αντίσταση των 27,5 ευρώ.

Αντιθέτως αδυναμία ανοδικής διάσπασης θα επιφέρει συνέχιση της παλινδρόμησης (consolidation) μεταξύ του γνωστού εύρους 24,4 με 26 ευρώ.

Τέλος, και οι δύο τεχνικοί δείκτες: Stochastic Oscillator και Directional Movement System (+DI, -DI, ADX) κλίνουν σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα προς το σενάριο της σταθεροποιητικής ταλάντωσης κάτω από τα 26 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v