Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συσσώρευσης συνέχεια

Τη διατήρηση της συσσώρευσης προβλέπουν οι αναλυτές, ενώ την ίδια στιγμή δεν αποκλείουν και ενδεχόμενες κινήσεις αποκόμισης κερδών σε μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης. Επίσης, εκτιμούν πως οι ξένες αγορές θα συνεχίζουν να επηρεάζουν την τάση στη Σοφοκλέους.

ΑΧΕ: Συσσώρευσης συνέχεια
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis, ενώ παράλληλα η χρηματιστηριακή σημειώνει πως δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν και ήπιες κινήσεις αποκόμισης κερδών.

Οριακά χαμηλότερα εκτιμά η Proton Securities πως θα ανοίξουν οι ξένες αγορές σήμερα, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους προβλέπει ότι θα κινηθεί στο πλαίσιο των διεθνών αγορών, καθώς δεν υπάρχουν ειδήσεις που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση.

Οριακά υψηλότερα έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως οι τάσεις συσσώρευσης θα συνεχιστούν και σήμερα, ενόψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων χρήσης από έναν αριθμό εταιριών αλλά και της συνάντησης της FED για τα επιτόκια στις ΗΠΑ, την ερχόμενη εβδομάδα, με το ενδιαφέρον να παραμένει αναμφισβήτητα στις επιχειρηματικές εξελίξεις.

Το ενδεχόμενο να προσπαθήσουν οι επενδυτές να κατοχυρώσουν τα πρόσφατα κέρδη τους από τη μεσαία κεφαλαιοποίηση αναφέρει η Σίγμα Securities η οποία συμπληρώνει ότι οι μετοχές των τραπεζών και των τηλεπικοινωνιών θα παραμείνουν σε τάσεις συσσώρευσης.

Τι έγινε χθες: Κέρδη 0,15% κατέγραψε χθες ο Γενικός Δείκτης με το ισχυρό αγοραστικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης, αναφέρει η Marfin Analysis που συμπληρώνει πως υπήρχε έντονη συναλλακτική δραστηριότητα με ”πακέτα” στις μετοχές των ΟΤΕ, Motor Oil, ΓΕΚ και ΤΕΡΝΑ τα οποία και οδήγησαν τον τζίρο στα 433 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η Marfin Analysis σημειώνει ότι οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης κινήθηκαν με τάσεις συσσώρευσης με τον FTSE-20 να καταγράφει απώλειες της τάξης του 0,14%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v