Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης

Με τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, ενώ την ίδια στιγμή εκτιμούν πως η τάση που θα επικρατήσει στις ξένες αγορές θα επηρεάσει και το Χ.Α. Παράλληλα, αναμένουν διατήρηση της νευρικότητας στον τραπεζικό κλάδο. Στο επίκεντρο Folli Follie και Intralot.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα εκτιμά η Marfin Analysis πως θα επιδείξει η αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Υψηλότερα ενδέχεται να ανοίξει σήμερα η αγορά σύμφωνα με την Proton Securities, η οποία παράλληλα επισημαίνει ότι η νευρικότητα που έχει παρουσιαστεί στον τραπεζικό κλάδο ενδέχεται να συνεχιστεί.

Παράλληλα, η Proton Securities αναφέρει πως οι μετοχές των Intralot και Folli Follie θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ύστερα από τα χαμηλότερα των αναμενομένων αποτελέσματα που ανακοίνωσαν για το τέταρτο τρίμηνο του 2005.

Σε μικρή κλίμακα διακύμανσης έχει κινηθεί στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις η αγορά, εκτιμά η Εγνατία Finance, σημειώνοντας ότι η εν λόγω κίνηση αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα δεδομένων των μεγάλων διακυμάνσεων που εμφανίζουν οι ευρωπαϊκές αγορές.

Αναμφίβολα το ενδιαφέρον θα παραμείνει επικεντρωμένα στα διάφορα επιχειρηματικά deals, ενώ δεν αποκλείεται και το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον, προσθέτει η Εγνατία Finance.

Στο θετικό χθεσινό κλείσιμο των αμερικανικών και των ευρωπαϊκών αγορών αναφέρεται η Σίγμα Securities, σημειώνοντας πως ενδέχεται να οδηγήσει σε ανάκαμψη σήμερα.

Τι έγινε χθες: Με απώλειες της τάξης του 0,63% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, κινούμενος πτωτικά για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, παίρνοντας το έναυσμα από τις ευρωπαϊκές αγορές, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή προσθέτει πως ο τζίρος ήταν για μια ακόμη φορά χαμηλότερος του μέσου όρου (303 εκατ. ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v