Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετικής ψυχολογίας συνέχεια

Διατηρείται η θετική ψυχολογία στη Σοφοκλέους, καθώς υποστηρίζεται τόσο από το κλίμα που επικρατεί στις ξένες αγορές όσο και από τη φημολογία για εξαγορές και συγχωνεύσεις, εκτιμούν οι αναλυτές, μερίδα των οποίων προβλέπει τάσεις συσσώρευσης.

ΑΧΕ: Θετικής ψυχολογίας συνέχεια
Τι εκτιμάται για σήμερα: Διατηρεί τη θετική της άποψη για τη βραχυπρόθεσμη πορεία της αγοράς η Marfin Analysis.

Θετική διάθεση προβλέπει η Proton Securities ότι θα επιδείξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, με τους Αμερικανούς επενδυτές να επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στα στοιχεία για τον δείκτη τιμών παραγωγού.

Σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους, η Proton Securities σημειώνει πως η θετική ψυχολογία διατηρείται και ως εκ τούτου αναμένει ένα οριακά ανοδικό άνοιγμα.

Υπεραπέδωσε των ευρωπαϊκών αγορών, για μια ακόμη συνεδρίαση, η Σοφοκλέους, εν τω μέσω αφενός ενισχυμένου ενδιαφέροντος για τις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης και αφετέρου επιλεκτικού ενδιαφέροντος για τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η Εγνατία Finance σημειώνει πως αναμένει ανάλογη πορεία και για σήμερα, οδηγώντας τον Γενικό Δείκτη σε κινήσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα.

Η φημολογία για εξαγορές και συγχωνεύσεις τροφοδοτεί το ενδιαφέρον των επενδυτών, το οποίο υποστηρίζεται παράλληλα και από το θετικό κλίμα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές, αλλά και από τα ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία, εκτιμά η Σίγμα Securities.

Τι έγινε χθες: Ανοδικά κινήθηκαν οι ελληνικές μετοχές για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, καθώς η ψυχολογία που επικρατεί στην αγορά παραμένει ”ισχυρή”, αναφέρει η Marfin Analysis.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, το αγοραστικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε για μια ακόμη φορά σε μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, με τον τζίρο να διατηρείται σημαντικά χαμηλότερα του μέσου όρου (από τις αρχές του έτους).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v