Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μarfin: ”Τα θεμελιώδη στηρίζουν την ανάκαμψη”

Διατηρεί τη θετική της στάση για τη βραχυχρόνια πορεία της αγοράς η Marfin Analysis, προβλέποντας ότι το ενδιαφέρον των επενδυτών θα επικεντρωθεί στα αποτελέσματα εταιριών της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης. Τα top picks.

Μarfin: ”Τα θεμελιώδη στηρίζουν την ανάκαμψη”
Διατηρεί τη θετική της στάση για τη βραχυχρόνια πορεία της αγοράς η Marfin Analysis, προβλέποντας ότι το ενδιαφέρον των επενδυτών θα επικεντρωθεί στα αποτελέσματα εταιριών της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης.

Παράλληλα επισημαίνει ότι η άνοδος της αγοράς τις προηγούμενες εβδομάδες στηρίχθηκε στα θεμελιώδη και τις προσδοκίες για υψηλότερα κέρδη ανά μετοχή.

Η χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report (20/03) με τίτλο ”Market recovery supported by fundamentals” εκτιμά η προσοχή της αγοράς θα εστιαστεί επίσης στις εξελίξεις στο τραπεζικό κλάδο, ενώ αναμένει για τις προσεχείς συνεδριάσεις υψηλή μεταβλητότητα.

Οι κορυφαίες επιλογές της Marfin Analysis περιλαμβάνουν τις μετοχές: Εθνική, Cosmote, 3Ε, S&B, Frigoglass, Jumbo, Δέλτα Συμμετοχών, Folli Follie, ΕΛΤΕΧ, Όμιλος ΓΕΚ και ΕΧΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v