Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Πιθανό το ανοδικό rebound, λέει η Fortius

Ενδείξεις πιθανού ανοδικού rebound για τη μετοχή της Alpha Bank κατά τις επόμενες ημέρες ”βλέπει” η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση. Αν η μετοχή ξεπεράσει τα επίπεδα των 30,5 ευρώ είναι πιθανό να ωθηθεί προς τη σημαντική αντίσταση των 32 ευρώ.

Alpha: Πιθανό το ανοδικό rebound, λέει η Fortius
Μετά τη σημαντική στήριξη, που βρήκε η μετοχή της ALPHA BANK στη μεσοπρόθεσμη γραμμή HPD, στα 28 ευρώ, δείχνει διαγραμματικά να σταθεροποιείται κοντά στο επίπεδο των 30 ευρώ, επισημαίνει η Fortius σε σχετική τεχνική της ανάλυση με σημερινή ημερομηνία.

Ενδιαφέρον για τη μετέπειτα πορεία της μετοχής παρουσιάζουν οι δύο ιδιότυποι ”ώμοι” Q και W, οι οποίοι εντοπίζονται στα 30,5 ευρώ. Ανοδική διάσπαση του εν λόγω επιπέδου τιμών με αυξημένο όγκο συναλλαγών θα ωθήσει τη μετοχή προς την επόμενη σημαντική αντίσταση των 32 ευρώ, τονίζεται στην ανάλυση.

Αδυναμία όμως της μετοχής να διαφύγει από τα παρόντα επίπεδα θα δημιουργήσει αρνητική βραχυχρόνια εικόνα που πιθανών να την οδηγήσει σε ένα μικρό pullback προς τη μεσοπρόθεσμη γραμμή HPDM, στα 28,7 ευρώ.

Η υπερπουλημένη (oversold) κατάσταση του τεχνικού ταλαντωτή Relative Momentum Index (RMI), προϊδεάζει για ένα πιθανό ανοδικό rebound της μετοχής στις επόμενες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v