Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Κινήσεις αποκόμισης κερδών, μεταβλητότητα

Το ενδεχόμενο κινήσεων αποκόμισης κερδών ύστερα από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις επισημαίνουν οι αναλυτές, οι οποίοι παράλληλα εκτιμούν πως η αγορά θα παρουσιάσει τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα. Παράλληλα εστιάζουν την προσοχή τους στην προβλεπόμενη υψηλή μεταβλητότητα.

ΑΧΕ: Κινήσεις αποκόμισης κερδών, μεταβλητότητα
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis.

Χαμηλότερα προβλέπει η Proton Securities ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ξένες αγορές, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους η χρηματιστηριακή επισημαίνει το ενδεχόμενο κινήσεων αποκόμισης κερδών σε συνέχεια των τελευταίων τριών θετικών συνεδριάσεων.

Η Εγνατία Finance εκτιμά πως η μεταβλητότητα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα βραχυπρόθεσμα, ενώ συμπληρώνει πως τα υψηλά έτους του Γενικού Δείκτη θα δοκιμαστούν εκ νέου.

Ωστόσο, επισημαίνει πως βραχυπρόθεσμα αναμένει τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Το θετικό momentum για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση οδήγησε τον Γενικό Δείκτη κατά 1,55% υψηλότερα στις 4.0765,55 μονάδες, κοντά στα επίπεδα που είχε φτάσει στις αρχές Μαρτίου, αναφέρει η Σίγμα Securities.

Η χρηματιστηριακή προσθέτει πως ο όγκος των συναλλαγών έφτασε στα 260 εκατ. ευρώ, ενώ προσθέτει πως οι μετοχές των Ελληνικής Τεχνοδομικής (+6,34%), των ΕΛΠΕ (+4,78%) και της Cosmote (+3,26%) βρέθηκαν στο επίκεντρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v