Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Κάλυψη με ”buy” από Deutsche Bank

Την κάλυψη της Frigoglass ξεκινά η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 13 Μαρτίου, θέτοντας τιμή-στόχο τα 14,3 ευρώ και τη σύσταση ”buy”. Ο οίκος αναφέρει πως η εταιρία κατέχει μοναδική θέση στην αγορά ψύξης λόγω της παγκόσμιας παρουσίας, των ισχυρών δεσμών με το σύστημα της Coca Cola και της έλλειψης ευθέος ανταγωνισμού.

Frigoglass: Κάλυψη με ”buy” από Deutsche Bank
Την κάλυψη της Frigoglass ξεκινά η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 13 Μαρτίου, θέτοντας τιμή-στόχο τα 14,3 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Ο οίκος αναφέρει πως η εταιρία κατέχει μοναδική θέση στην αγορά ψύξης λόγω της παγκόσμιας παρουσίας, των ισχυρών δεσμών με το σύστημα της Coca Cola και της έλλειψης ευθέος ανταγωνισμού.

Η θέση της Frigoglass στην αγορά συνδυάζεται με τις αναπτυξιακές προοπτικές που προκύπτουν από τη διαφοροποίηση της πελατειακής βάσης με στροφή προς τις εμφιαλώσεις και τη γεωγραφική επέκταση, επισημαίνει ο οίκος.

Τα ρίσκα που αφορούν τις εκτιμήσεις της Deutsche Βank σχετίζονται με την ενδεχόμενη άνοδο των τιμών πρώτων υλών, αλλά και με την πολιτική σταθερότητα στις αναδυόμενες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η Frigoglass.

Η μετοχή της Frigoglass ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 10,24 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v