Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Νέα τιμή στα 12,30 ευρώ από Marfin

Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Frigoglass στα 12,30 ευρώ, από τα 7,5 ευρώ πριν, έθεσε η Marfin Analysis σε έκθεσή της με ημερομηνία 10 Μαρτίου και τίτλο ”Νέοι καταλύτες υποστηρίζουν περαιτέρω ανάπτυξη” όπου επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”outperform”.

Frigoglass: Νέα τιμή στα 12,30 ευρώ από Marfin
Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Frigoglass στα 12,30 ευρώ, από τα 7,5 ευρώ πριν, έθεσε η Marfin Analysis σε έκθεσή της με ημερομηνία 10 Μαρτίου και τίτλο ”Νέοι καταλύτες υποστηρίζουν περαιτέρω ανάπτυξη”, όπου επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”outperform”.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως παραμένει θετική σε γενικές γραμμές για τη Frigoglass λόγω των ”υγιών” λειτουργικών περιθωρίων κέρδους και της ικανότητάς της για ”ισχυρές” λειτουργικές ταμειακές ροές.

Επίσης, αναφέρει πως η νέα τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 21,3% από τα τρέχοντα επίπεδα, γεγονός το οποίο υποστηρίζει τη σύσταση ”outperform”.

Εξηγεί παράλληλα ότι η αυξημένη τιμή-στόχος αποτυπώνει από τη μια τις θετικές επιδράσεις στα λειτουργικά περιθώρια κέρδους από την αποεπένδυση στην VPI και από την άλλη τις περαιτέρω θετικές προοπτικές του κλάδου της επαγγελματικής ψύξης.

Η μετοχή της Frigoglass ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (9 Μαρτίου) στα 10,16 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v