Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Νέες τιμές για Πειραιώς, Δέλτα

Nέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτει για τις μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς και της Δέλτα Συμμετοχών η Alpha Finance. Για την Τράπεζα Πειραιώς η τιμή - στόχος τίθεται στα 28,2 ευρώ, από 19,8 ευρώ πριν, ενώ διατηρείται η σύσταση ”outperform”. Για την Δέλτα Συμμετοχών η τιμή - στόχος τίθεται στα 14,04 ευρώ.

Alpha Finance: Νέες τιμές για Πειραιώς, Δέλτα
Nέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτει για τις μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς και της Δέλτα Συμμετοχών η Alpha Finance σε αντίστοιχες εκθέσεις της μη ημερομηνία 8 Μαρτίου.

Για την Τράπεζα Πειραιώς η τιμή - στόχος τίθεται στα 28,2 ευρώ, από 19,8 ευρώ πριν, ενώ διατηρείται η σύσταση ”outperform”. Η νέα τιμή συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 22%.

Για την Δέλτα Συμμετοχών η τιμή - στόχος τίθεται στα 14,04 ευρώ, από 10,52 ευρώ πριν. Αμετάβλητη παραμένει η σύσταση (outperform).

Αναλυτικότερα η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει υψηλότερα τις προβλέψεις για τα κέρδη ανά μετοχή 2006 και 2007 της τράπεζας. Τα EPS 2006 εκτιμώνται στα 1,62 ευρώ το τρέχον έτος και στα 1,82 ευρώ το 2007.

Παράλληλα εκφράζεται θετικά για την επεκτατικά σχέδια της διοίκησης αλλά και για την ωρίμανση του δικτύου της, που επιτρέπει την υψηλότερη του μέσου όρου αύξηση των δανείων. Για το τρέχον έτος το P/E εκτιμάται στο 14,2 και το μέρισμα ανά μετοχή στα 0,68 ευρώ.

Στην έκθεση για τη Δέλτα με τίτλο ”Ahead of synergies” η χρηματιστηριακή εκφράζει τη θετική της άποψη για την εταιρία.

Σε ότι αφορά την BrandCo και με βάση τους pro forma ισολογισμούς προβλέπει μέση ετήσια αύξηση 10,8% των κερδών ανά μετοχή για την περίοδο 2005 – 09. Για το τρέχον έτος το μέρισμα ανά μετοχή εκτιμάται στο 0,24 ευρώ και το P/E στο 15.

Παράλληλα η Alpha Finance εκφράζει την αισιοδοξία της για το μέλλον της BrandCo, καθώς πέρα από τις συνέργιες που θα προκύψουν, ο νέος όμιλος θα δραστηριοποιείται σε 29 χώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v