Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurocorp: Υψηλότερες τιμές για Όμιλο Μυτιληναίου

Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτει για τη μετοχή του Μυτιληναίου, του Αλουμινίου της Ελλάδος και της ΜΕΤΚΑ η Eurocorp. Για το Μυτιληναίο η τιμή – στόχος τίθεται στα 21,9 ευρώ, για το Αλουμίνιο στα 36,1 ευρώ και για τη ΜΕΤΚΑ στα 8,1 ευρώ. Η σύσταση για τις τρεις μετοχές είναι ”hold”.

Eurocorp: Υψηλότερες τιμές για Όμιλο Μυτιληναίου
Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτει για τη μετοχή του Μυτιληναίου, του Αλουμινίου της Ελλάδος και της ΜΕΤΚΑ η Eurocorp σε έκθεση (09/03) με τίτλο ”Α play on Macros”.

Για το Μυτιληναίο η τιμή – στόχος τίθεται στα 21,9 ευρώ, για το Αλουμίνιο στα 36,1 ευρώ και για τη ΜΕΤΚΑ στα 8,1 ευρώ. Η σύσταση για τις τρεις μετοχές είναι ”hold”.

To 2005 αποτέλεσε το καλύτερο έτος για όλες τις μονάδες του ομίλου, ενώ το guidance της διοίκησης διαμορφώθηκε υψηλότερα των εκτιμήσεων της χρηματιστηριακής, αναφέρεται στην έκθεση.

Οι ευνοϊκές μακροοικονομικές συνθήκες, η πιθανή υποχώρηση των πετρελαϊκών τιμών αλλά και η ισχυροποίηση του δολαρίου οδηγούν σε υψηλότερα επίπεδα την αποτίμηση του Αλουμινίου της Ελλάδος και του ομίλου, υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Eurocorp.

Η μετοχή του Μυτιληναίου ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 8ης Μαρτίου στα 21,20 ευρώ, του Αλουμινίου στα 34,6 ευρώ και της ΜΕΤΚΑ στα 8,14 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v