Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναμένεται ανάκαμψη, στο επίκεντρο ο ΟΠΑΠ

Το ενδεχόμενο να ανακάμψει σήμερα ο Γενικός Δείκτης επισημαίνουν οι αναλυτές οι οποίοι εκτιμούν πως η μετοχή του ΟΠΑΠ θα βρεθεί στο επίκεντρο ύστερα από τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα χρήσης. ”Ελκυστικές” οι αποτιμήσεις των τραπεζών εκτιμά μερίδα των αναλυτών.

ΑΧΕ: Αναμένεται ανάκαμψη, στο επίκεντρο ο ΟΠΑΠ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Με θετικό πρόσημο εκτιμά η Marfin Analysis πως θα κλείσει σήμερα ο Γενικός Δείκτης.

Το ενδεχόμενο ανάκαμψης στη Σοφοκλέους, ύστερα από τις πρόσφατες πιέσεις επισημαίνει η Proton Securities, η οποία συμπληρώνει πως η μετοχή του ΟΠΑΠ αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο ύστερα από τα ”ικανοποιητικά” αποτελέσματα χρήσης.

Η Εγνατία Finance αναφέρει πως αν και δεν προβλέπει σημαντική ανάκαμψη, είναι πιθανό να εμφανιστεί ενδυναμωμένο και ανανεωμένο αγοραστικό ενδιαφέρον.

Επίσης, η Εγνατία Finance σημειώνει πως η μετοχή του ΟΠΑΠ η οποία έχει υπεραποδόσει κατά τη διάρκεια των δυο τελευταίων συνεδριάσεων, ενδέχεται να βρεθεί και σήμερα στο επίκεντρο, ύστερα από τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα χρήσης.

Παράλληλα, η Εγνατία Finance επισημαίνει πως η αποτίμηση των τραπεζών είναι ιδιαίτερα ”ελκυστική” στα τρέχοντα επίπεδα και ως εκ τούτου οι επενδυτές θα πρέπει να ανακτήσουν το ενδιαφέρον τους για τον κλάδο.

Το χθεσινό θετικό κλείσιμο στη Wall ενδέχεται να επιδράσει θετικά στις ευρωπαϊκές αγορές, εκτιμά η Σίγμα Securities.

Τι έγινε χθες: Οι αυξημένοι όγκοι συναλλαγών ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης με την αγορά να καλύπτει μέρος των ενδοσυνεδριακών απωλειών προς το τέλος της συνεδρίασης, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η κίνηση της αγοράς είναι πολύ παρόμοια με εκείνη που είχε καταγραφεί και τον Μάρτιο του 2005, οπότε οι ρευστοποιήσεις διήρκησαν 6 συνεδριάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v