Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Πώς αναμένουν οι αναλυτές τα αποτελέσματα

Υποχώρηση κατά 13,6%, έως τα 437 εκατ. ευρώ, εκτιμούν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις αναλυτών, τις οποίες συγκέντρωσε το Euro2day NewsWire, ότι θα σημειώσουν τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ, που ανακοινώνονται σήμερα μετά τη συνεδρίαση.

ΟΠΑΠ: Πώς αναμένουν οι αναλυτές τα αποτελέσματα
Υποχώρηση κατά 13,6%, έως τα 437 εκατ. ευρώ, εκτιμούν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις αναλυτών, τις οποίες συγκέντρωσε το Euro2day NewsWire, ότι θα σημειώσουν τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ, που ανακοινώνονται σήμερα μετά τη συνεδρίαση. Η πιο αισιόδοξη εκτίμηση κάνει λόγο για 444 εκατ. ευρώ και η πιο απαισιόδοξη για 430 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις, αναμένεται αύξηση 13,9%, στα 3,61 δισ. ευρώ. Το εύρος των εκτιμήσεων για τις πωλήσεις του ΟΠΑΠ κυμαίνεται μεταξύ 3,58 και 3,65 δισ. ευρώ.

Προβλέψεις για τα μεγέθη του ΟΠΑΠ πραγματοποίησαν οι χρηματιστηριακές: Eurobank Sec., HSBC, Μarfin Analysis, Εγνατία Finance, Σίγμα και Proton.

Όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Eurobank Securities, οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αύξηση των πωλήσεων κατά 14,9%, έως τα 365 εκατ. ευρώ, και για κέρδη μετά από φόρους μειωμένα κατά 13%, στα 440 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v