Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μarfin: Η πτώση στο ΧΑ δημιουργεί ευκαιρίες

Ανάλογα των εκτιμήσεων διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα της πλειοψηφίας των εταιριών) που έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα και περιλαμβάνονται στο focus list της Marfin Analysis (55%), επισημαίνει η χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report με τίτλο ”Η υποχώρηση της αγοράς δημιουργεί επενδυτικές ευκαιρίες”.

Μarfin: Η πτώση στο ΧΑ δημιουργεί ευκαιρίες
Ανάλογα των εκτιμήσεων διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα της πλειοψηφίας των εταιριών που έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα και περιλαμβάνονται στο focus list της Marfin Analysis (55%), επισημαίνει η χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report με τίτλο ”Η υποχώρηση της αγοράς δημιουργεί επενδυτικές ευκαιρίες”.

Ειδικότερα τα μεγέθη του 68% των εισηγμένων κινήθηκαν ανάλογα των προβλέψεων, του 23% υπερέβησαν τις εκτιμήσεις, ενώ τα αποτελέσματα του 9% των εταιριών διαμορφώθηκαν χαμηλότερα των προβλέψεων.

Τα έως τώρα αποτελέσματα, επισημαίνουν οι αναλυτές της Marfin, επιβεβαιώνουν την ισχυρή αύξηση στα κέρδη ανά μετοχή των εταιριών.

Παράλληλα τονίζουν ότι η υποχώρηση της αγοράς προσφέρει ευκαιρίες για αναδιάρθωση χαρτοφυλακίων, δεδομένο που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη μεταβλητότητα τις προσεχείς συνεδριάσεις. Επίσης θεωρούν πως η πορεία των διεθνών αγορών θα έχει αυξημένη βαρύτητα στην επενδυτική συμπεριφορά.

Η λίστα με τα top pick της χρηματιστηριακής περιλαμβάνει τις: Εθνική, Cosmote, 3E, S&B, Frigoglass, Δέλτα Συμμετοχών, Folli Follie, ΕΛΤΕΧ, ΕΧΑΕ και Jumbo.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v