Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μarfin F.G.: Τι εκτιμά η Deutsche Bank για μεγέθη

Αύξηση 25% θα καταγράψουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη δ΄ τριμήνου 2005 της Marfin Financial Group, διαμορφούμενα στα 6 εκατ. ευρώ, προβλέπει η Deutsche Bank σε έκθεσή της (01/03), διατηρώντας την τιμή – στόχο των 25 ευρώ και τη σύσταση ”buy”. Tα συνολικά έσοδα δ΄ τριμήνου εκτιμάται ότι θα ενισχυθούν 62%.

Μarfin F.G.: Τι εκτιμά η Deutsche Bank για μεγέθη
Αύξηση 25% θα καταγράψουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη δ΄ τριμήνου 2005 της Marfin Financial Group, διαμορφούμενα στα 6 εκατ. ευρώ, προβλέπει η Deutsche Bank σε έκθεσή της (01/03), διατηρώντας την τιμή – στόχο των 25 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Tα συνολικά έσοδα δ΄ τριμήνου εκτιμάται πως θα ανέλθουν στα 17 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας ενίσχυση 62% και ”οδηγούμενα” από καθαρά έσοδα από τόκους ύψους 4 εκατ. ευρώ και έσοδα από προμήθειες 9 εκατ. ευρώ.

Τα καθαρά έσοδα από τόκους προβλέπεται να στηριχθούν στην ισχυρή αύξηση του δανειακού χαρτοφυλακίου, που εκτιμάται στο 95% αλλά και την ενίσχυση του καθαρού επιτοκιακού περιθωρίου.

Σε ό,τι αφορά τα κόστη η Deutsche Βank αναμένει ότι θα αυξηθούν κατά 50% σε ετήσια βάση, διαμορφούμενα στα 8 εκατ. ευρώ, λόγω των επεκτατικών δραστηριοτήτων.

Τα καθαρά κέρδη 2005 προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 29 εκατ. ευρώ και τα έσοδα στα 74 εκατ. ευρώ.

Η τιμή – στόχος που θέτει ο διεθνής οίκος ”εκτιμά” απόδοση ιδίων κεφαλαίων 15% και ρυθμό ανάπτυξης 5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v