Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CosmΟΤΕ: Νεές τιμές από Marfin, Proton

Νέες υψηλότερες τιμές - στόχους θέτουν με ξεχωριστές εκθέσεις τους η Marfin Analysis και η Proton Xρηματιστηριακή, διατηρώντας παράλληλα τις συστάσεις. Στα 22 ευρώ την βλέπει η Marfin, στα 18,8 η Proton.

CosmΟΤΕ: Νεές τιμές από Marfin, Proton
Νέες υψηλότερες τιμές - στόχους θέτουν με ξεχωριστές εκθέσεις τους η Marfin Analysis και η Proton Xρηματιστηριακή, διατηρώντας παράλληλα τις συστάσεις.

Αναλυτικότερα στα 22 ευρώ θέτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της CosmΟΤΕ η Marfin Analysis σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία, με σύσταση ”outperform”.

Πέρα από τα μη ελκυστικά αποτελέσματα του 2005, η Μarfin εστιάζει στην επιμονή της διοίκησης για την επίτευξη των στόχων που είχε προαναγγείλει.

Η χρηματιστηριακή αναμένει την πρόταση για μέρισμα 0,65 ευρώ, ενώ προχωρά σε μικρή περικοπή των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή το 2006 κατά 6,6%.

Η Proton αναθεωρεί υψηλότερα κατά 4,4% την τιμή – στόχο για τη μετοχή της Cosmote, στα 18,8 ευρώ, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”.

H χρηματιστηριακή στην έκθεσή της (01/03) αναβαθμίζει τις προβλέψεις για την κερδοφορία της εισηγμένης. Ειδικότερα εκτιμά καθαρά κέρδη 386,8 εκατ. ευρώ το τρέχον έτος και 454 εκατ. ευρώ το 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v