Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Νέα τιμή - στόχος στα 11,7 ευρώ από Eurocorp

Νέα τιμή – στόχο στα 11,7 ευρώ θέτει η Eurocorp για τη μετοχή της ΕΧΑΕ σε report με ημερομηνία 27 Φεβρουαρίου, διατηρώντας τη σύσταση ”hold”. Όπως επισημαίνει, η νέα τιμή στόχος είναι κατά 36% υψηλότερη έναντι της προηγούμενης, ωστόσο είναι 9% χαμηλότερα από την τρέχουσα τιμή της μετοχής.

ΕΧΑΕ: Νέα τιμή - στόχος στα 11,7 ευρώ από Eurocorp
Νέα τιμή – στόχο στα 11,7 ευρώ θέτει η Eurocorp για τη μετοχή της ΕΧΑΕ σε report με ημερομηνία 27 Φεβρουαρίου, διατηρώντας τη σύσταση ”hold”.

Όπως επισημαίνει, η νέα τιμή στόχος είναι κατά 36% υψηλότερη έναντι της προηγούμενης, ωστόσο είναι 9% χαμηλότερα από την τρέχουσα τιμή της μετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 24/2 η μετοχή της ΕΧΑΕ ”έκλεισε” στα 12,90 ευρώ.

Όπως αναφέρει, τα μεγέθη 2005 που ανακοίνωσε η Ελληνικά Χρηματιστήρια στις 16/2 ήταν εν πολλοίς ευθυγραμμισμένα με τις εκτιμήσεις.

Παράλληλα η Eurocorp επισημαίνει ότι προχώρησε σε ανοδική αναθεώρηση των προβλέψεων της για την περίοδο 2006-2010 προκειμένου να ενσωματώνουν τους μεγαλύτερους των αναμενόμενων όγκους συναλλαγών στην Αγορά Παραγώγων, τις κινήσεις αναδιάρθρωσης της διοίκησης της εταιρίας και την επιστροφή κεφαλαίου ποσού 1,25 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v