Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετική η ψυχολογία, πιθανή αποκόμιση κερδών

Θετική διατηρείται η ψυχολογία στη Σοφοκλέους εκτιμούν οι αναλυτές μερίδα των οποίων επισημαίνει πως δεν συντρέχουν λόγοι για διαμόρφωση της ευρύτερης εικόνας. Ωστόσο δεν αποκλείονται οι κινήσεις αποκόμισης κερδών. Στο επίκεντρο Cosmote, Τιτάν και Μυτιληναίος.

ΑΧΕ: Θετική η ψυχολογία, πιθανή αποκόμιση κερδών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θετική διατηρείται η ψυχολογία εκτιμά η Marfin Analysis.

Βελτιωμένη παραμένει η ψυχολογία εκτιμά η Proton Securities η οποία παράλληλα επισημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών ύστερα από το χθεσινό ράλι, ενώ προσθέτει πως το ενδιαφέρον θα στραφεί σε Cosmote και Τιτάν.

Εξάλλου, η Eurobank Securities εκτιμά πως τα αποτελέσματα 2005 που έχουν ανακοινωθεί έχουν υποστηρίξει την θετική ψυχολογία και η Σοφοκλέους είναι πολύ πιθανό να παραμείνει σε θετικό έδαφος.

Εντυπωσιακή πυγμή επιδεικνύει η Σοφοκλέους, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο προσκήνιο εκτιμά η Εγνατία Finance. Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει ότι η διάθεση που υπάρχει για τραπεζικούς τίτλους έχει ενισχυθεί σημαντικά λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων που έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί, τα οποία και προδιαγράφουν ένα λαμπρό outlook για τα ερχόμενα δυο χρόνια (όπως περιγράφεται αν μη τι άλλο από τις διοικήσεις των τραπεζών).

Η Εγνατία Finance εκτιμά πως δεν συντρέχουν λόγοι για αναστροφή της τάσης βραχυπρόθεσμα, αν και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καταγραφούν ήπιες κινήσεις αποκόμισης κερδών

Τιτάν, Cosmote και Μυτιληναίος θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς ανακοινώνουν σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2005, προσθέτει η Εγνατία Finance.

Το θετικό momentum στον τραπεζικό κλάδο υποστηρίχθηκε από τα ισχυρά αποτελέσματα των Alpha Bank και Τράπεζας Πειραιώς αναφέρει η Σίγμα Securities που προσθέτει ότι είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί σημαντική μεταστροφή της τάσης.

Τι έγινε χθες: Τα ισχυρά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από τις τράπεζες είχαν ως αποτέλεσμα η Σοφοκλέους να επιδοθεί σε ράλι χθες με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται στα 665 εκατ. ευρώ, ενισχυμένος κατά 71% αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v