Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Μείωση τιμής και υποβάθμιση από Σίγμα

Σε μείωση της δίκαιης τιμής για τη μετοχή της Φουρλής στα 10,40 ευρώ, από τα 11,10 ευρώ προηγουμένως, και υποβάθμιση της σύστασης σε ”neutral” από ”outperform” προχώρησε η Σίγμα Securities, όπως αναφέρει στο πρωινό της report, όπου σχολιάζει τα αποτελέσματα χρήσης του ομίλου. Διατηρεί την τιμή - στόχο των 10 ευρώ η Εγνατία Finance.

Φουρλής: Μείωση τιμής και υποβάθμιση από Σίγμα
Σε μείωση της δίκαιης τιμής για τη μετοχή της Φουρλής στα 10,40 ευρώ, από τα 11,10 ευρώ προηγουμένως, και υποβάθμιση της σύστασης σε ”neutral” από ”outperform” προχώρησε η Σίγμα Securities, όπως αναφέρει στο πρωινό της report (με ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου), όπου σχολιάζει τα αποτελέσματα χρήσης του ομίλου.

Ειδικότερα, η Σίγμα Securities εξηγεί πως η χαμηλότερη δίκαιη τιμή προέκυψε αφενός ύστερα από την οριακή αύξηση της αποτίμησης για την Intersport και αφετέρου λόγω των υψηλότερων κεφαλαίων κίνησης που χρειάζεται η ανάπτυξη των ΙΚΕΑ.

Επίσης, διευκρινίζει ότι η υποβάθμιση της σύστασης οφείλεται στο γεγονός ότι η μετοχή έχει καταγράψει άνοδο 16,3% από τα μέσα Δεκεμβρίου, οπότε και η χρηματιστηριακή ξεκίνησε την κάλυψή της, για να κλείσει χθες στα 11,72 ευρώ.

Από την πλευρά της η Εγνατία Finance σε ξεχωριστή της έκθεση (22/02) διατηρεί την τιμή – στόχο των 10 ευρώ και τη σύσταση ”hold”. Παράλληλα χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα 2005 ικανοποιητικά και ελαφρώς υψηλότερα των προβλέψεων σε όρους λειτουργικών μεγεθών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v