Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Υψηλότερες τιμές από Deutsche Bank - Proton

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Coca Cola 3Ε στα 29 ευρώ, από τα 26 ευρώ πριν, λόγω του ”αισιόδοξου outlook”, προχώρησε η Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου, όπου θέτει τη σύσταση ”buy”. Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Τρία Έψιλον προχώρησε και η Proton Securities, ανεβάζοντας την τιμή στα 25,8 ευρώ, από τα 24 ευρώ πριν.

3Ε: Υψηλότερες τιμές από Deutsche Bank - Proton
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Coca Cola 3Ε στα 29 ευρώ, από τα 26 ευρώ πριν, λόγω του ”αισιόδοξου outlook”, προχώρησε η Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου, όπου θέτει τη σύσταση ”buy”.

Εξάλλου, σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της 3Ε προχώρησε και η Proton Securities, ανεβάζοντας την τιμή στα 25,8 ευρώ, από τα 24 ευρώ πριν, διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”.

Ειδικότερα, η Deutsche Bank αναφέρει ότι η αύξηση της τιμής-στόχου είναι αποτέλεσμα των ”ισχυρών” αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε ο όμιλος για το 2005, αλλά και των ”αισιόδοξων” προβλέψεων που παρείχε η διοίκηση για το 2006.

”Τα προαναφερθέντα σε συνδυασμό με τα πρόσφατα deals του ομίλου σε Κύπρο και Ιταλία επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η Coca Cola 3Ε συνεχίζει μια απλή μεν, άκρως αποδοτική όμως στρατηγική”, επισημαίνει ο ξένος οίκος.

Επίσης, σημειώνει πως με βάση την τιμή–στόχο η μετοχή της Ελληνικής Εταιρίας Εμφιαλώσεως διαπραγματεύεται με 15% premium σε σχέση με τον κλάδο, γεγονός το οποίο εκτιμά πως δικαιολογείται από τις προοπτικές ανάπτυξης που διαθέτει ο όμιλος.

Η Proton Securities αναφέρει πως η μετοχή της Coca Cola 3Ε διαπραγματεύεται 16,9 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2006 και με premium σε σχέση με τις CC Enterprises και CC Femsa, γεγονός το οποίο επίσης χαρακτηρίζει ως δικαιολογημένο λόγω των προοπτικών ανάπτυξης της κερδοφορίας.

Επίσης, στην έκθεσή της με ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου η Proton Securities αναφέρει πως προχώρησε σε αύξηση των εκτιμήσεών της για τον όγκο των πωλήσεων του 2006 κατά 4,2% (στα 1,748 εκατ. unit cases), για τα έσοδα κατά 5,1% (στα 5,37 δισ. ευρώ), για τα EBITDA κατά 2,8% στα 925,2 εκατ. ευρώ, καθώς –όπως διευκρινίζει– αναμένει υψηλότερο όγκο λόγω των εξαγορών, αλλά και λόγω των επιλεκτικών τιμολογιακών αυξήσεων κατά τη διάρκεια του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v