Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: Προβλέψεις για Πειραιώς και Alpha Bank

Σε αύξηση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή 2005 προχώρησε η Citigroup, διατηρώντας τη σύσταση ”buy” και την τιμή-στόχο των 22,50 ευρώ, ενώ ο ξένος οίκος παραθέτει και τις προβλέψεις του για την Alpha Bank, για τη μετοχή της οποίας επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 31 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Citigroup: Προβλέψεις για Πειραιώς και Alpha Bank
Σε αύξηση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή 2005 της Τράπεζας Πειραιώς από τα 0,78 ευρώ, στα 0,98 ευρώ προχώρησε η Citigroup, διατηρώντας τη σύσταση ”buy” και την τιμή-στόχο των 22,50 ευρώ, ενώ ο ξένος οίκος παραθέτει και τις προβλέψεις του για την Alpha Bank, για τη μετοχή της οποίας επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 31 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2005 σήμερα (21/2) μετά τη λήξη της συνεδρίασης και η Alpha Bank αύριο (22/2) πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Dow Jones, η Citigroup αύξησε τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2005 της Τράπεζας Πειραιώς, μειώνοντας παράλληλα τις εκτιμήσεις για τις προβλέψεις του τέταρτου τριμήνου του έτους.

Ο ξένος οίκος εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς για το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα φτάσουν στα 65 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, η Citigroup παραθέτει και τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα που αναμένεται να ανακοινώσει η Alpha Bank για το τέταρτο τρίμηνο του 2005, τα οποία και προβλέπει ότι θα φτάσουν στα 125 εκατ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 31%.

Η Citigroup εκτιμά πως τα αποτελέσματα της Alpha Bank θα υποστηριχτούν από τα ισχυρά έσοδα κυρίως λόγω της βελτίωσης της καταναλωτικής πίστης στην εγχώρια αγορά, και δη από τα στεγαστικά και τα καταναλωτικά δάνεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v