Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο ΕΛΠΕ και Πειραιώς

Γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κινηθεί ο Γενικός Δείκτης (ο οποίος απέχει 1% από τα υψηλά έτους), με τους επενδυτές να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα αποτελέσματα χρήσης των ΕΛΠΕ και Τράπεζας Πειραιώς, που ανακοινώνονται σήμερα μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο ΕΛΠΕ και Πειραιώς
Τι εκτιμάται για σήμερα: Στα τρέχοντα επίπεδα εκτιμά η Marfin Analysis ότι θα συγκρατηθεί η Σοφοκλέους.

Στα οικονομικά αποτελέσματα που θα ανακοινώσουν τα ΕΛΠΕ και η Τράπεζα Πειραιώς θα στρέψουν οι επενδυτές το ενδιαφέρον τους, εκτιμά η Proton Securities.

Διατηρείται, σε γενικές γραμμές, η θετική ψυχολογία που επικρατεί στην αγορά εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του 2005, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η χρηματιστηριακή προσθέτει πως ο Γενικός Δείκτης θα κινηθεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα (απέχει μόλις 1% από τα υψηλά έτους), με τα ΕΛΠΕ και την Πειραιώς να βρίσκονται στο επίκεντρο (ανακοινώνουν σήμερα τα αποτελέσματα χρήσης), αλλά και με την Alpha Bank να βρίσκεται επίσης στο προσκήνιο (ανακοινώνει τα μεγέθη χρήσης αύριο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης).

Τη διατήρηση της καλής επενδυτικής ψυχολογίας προβλέπει για σήμερα η Σίγμα Securities, η οποία υπενθυμίζει ότι μετά τη λήξη της συνεδρίασης ανακοινώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης η Τράπεζα Πειραιώς και τα ΕΛΠΕ.

Τι έγινε χθες: Ανοδικά κινήθηκε η αγορά χθες με το αγοραστικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις μετοχές του τραπεζικού και του τηλεπικοινωνιακού κλάδου, αναφέρει η Marfin Analysis, που προσθέτει ότι ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 0,79% υψηλότερα.

Η ηµερήσια αξία των συναλλαγών ήταν χαµηλή, στα 240 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τον µέσο όρο από την αρχή του έτους (379,5 εκατ. ευρώ), συμπληρώνει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει επίσης ότι οι μετοχές του τηλεπικοινωνιακού κλάδου κατέγραψαν τη µεγαλύτερη άνοδο, καθώς οι επενδυτές επικεντρώνονται στην επικείµενη παρουσίαση του

επιχειρηµατικού σχεδίου του ΟΤΕ στις 27 Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v