Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Υποβάθμιση σε ”sell” από Citigroup

Σε πώληση (”sell”) από ”hold” προηγουμένως υποβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή της ΕΧΑΕ η Citigroup, αναθεωρώντας ταυτόχρονα την τιμή-στόχο στα 11 από τα 8,5 ευρώ.

ΕΧΑΕ: Υποβάθμιση σε ”sell” από Citigroup
Σε πώληση (”sell”) από διακράτηση (”hold”) προηγουμένως υποβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή της ΕΧΑΕ η Citigroup, αναθεωρώντας ταυτόχρονα την τιμή-στόχο στα 11 από τα 8,5 ευρώ.

Στην έκθεσή της με ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου και τίτλο ”Πηγαίνοντας νωρίς κόντρα στο ρεύμα”, η Citigroup αναφέρεται στα θετικά νέα της επιστροφής κεφαλαίου, προβλέποντας ωστόσο πως δεν θα υπάρξει άλλη έως το 2008.

Παρά την αύξηση κατά 21%-24% των προβλέψεών μας για τα κέρδη 2006-07 (το οποίο σημαίνει ημερήσιους όγκους πέριξ των 285-290 εκατ. ευρώ), πιστεύουμε ότι οι μετοχές είναι ακριβές, αναφέρει η Citigroup, ενώ προσθέτει πως με τους όγκους να αρχίζουν να μειώνονται από το Μάρτιο και στο εξής, το ίδιο θα κάνει και η τιμή της μετοχής της ΕΧΑΕ.

Η Citigroup αναγνωρίζει πως λόγω των αποτελεσμάτων οι όγκοι θα παραμείνουν υψηλοί. Αυτό, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα είναι πιθανό να οδηγήσει τις μετοχές υψηλότερα βραχυπρόθεσμα, τονίζει η Citigroup.

Με το τέταρτο τρίμηνο του 2005 ήδη αποτιμημένο, εστιάζουμε πλέον στο πολύ δυνατό ξεκίνημα του 2006, αναφέρει ο οίκος, χαρακτηρίζοντας τα αποτελέσματα της εταιρίας ”ισχυρά”.

Η μετοχή της ΕΧΑΕ έκλεισε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 12,58 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v