Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola 3E: Διατηρεί τη τιμή στόχο η Σίγμα

Διατηρεί τη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca Cola 3E στα 28,8 ευρώ ανά μετοχή, η Σίγμα με σημερινή της έκθεση και επαναδιατυπώνει τη σύστασή της ”Outperform”, μετά τα ”δυνατά” όπως τα χαρακτηρίζει, αποτελέσματα για το 2005. Διατηρεί την τιμή - στόχο των 29,5 ευρώ η Εγνατία Finance.

Coca Cola 3E: Διατηρεί τη τιμή στόχο η Σίγμα
Διατηρεί τη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca Cola 3E στα 28,8 ευρώ ανά μετοχή, η Σίγμα με σημερινή της έκθεση και επαναδιατυπώνει τη σύστασή της ”Outperform”, μετά τα ”δυνατά” όπως τα χαρακτηρίζει, αποτελέσματα για το 2005.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, η Coca Cola 3E δικαιούται ένα premium, στο πλαίσιο της καλά εκτελούμενης στρατηγικής της και του καλώς διευρυμένου χαρτοφυλακίου της σε γεωγραφικό και παραγωγικό επίπεδο, όπως και στην καλή ρευστότητα.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance σε έκθεσή της (17/02) διατηρεί την τιμή – στόχο των 29,5 ευρώ και τη σύσταση ”buy”, χαρακτηρίζοντας τα αποτελέσματα 2005 υψηλότερα των προβλέψεών της.

Η χρηματιστηριακή παραμένει θετική για την εισηγμένη, τονίζοντας ότι το guidance για το τρέχον έτος διαμορφώνεται ελαφρά υψηλότερα των εκτιμήσεών της σε όρους καθαρών κερδών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v