Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης με το βλέμμα στο εξωτερικό

Με τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα εκτιμά η πλειονότητα των αναλυτών πως θα κινηθεί η Σοφοκλέους κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ παράλληλα προβλέπουν ότι θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις ξένες αγορές. Μερίδα των αναλυτών κάνει λόγο για μεταβλητότα εν όψει της λήξης παραγώγων σήμερα.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης με το βλέμμα στο εξωτερικό
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα προβλέπει η Marfin Analysis για την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Eurobank Securities, που εκτιμά ότι η αγορά θα καταγράψει κινήσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.

Η Proton Securities από την πλευρά της εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις ξένες αγορές, καθώς τα αποτελέσματα 2005 της Eurobank δεν εμπεριείχαν εκπλήξεις.

Το αγοραστικό ενδιαφέρον για μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης οδήγησε χθες τον Γενικό Δείκτη σε θετικό έδαφος, αναφέρει η Εγνατία Finance, που συμπληρώνει πως στο επίκεντρο πλέον έρχονται τα αποτελέσματα του 2005.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνοντας προβλέπει ότι οι επενδυτές θα τηρήσουν στάση αναμονής μέχρις ότου ολοκληρωθεί η περίοδος ανακοίνωσης των μεγεθών της παρελθούσας χρήσης.

Το ενδεχόμενο ”ήπιων” κινήσεων αποκόμισης κερδών επισημαίνει για σήμερα η Σίγμα Securities, η οποία παράλληλα επισημαίνει ότι η λήξη των παραγώγων σήμερα ενδέχεται να δημιουργήσει υψηλή μεταβλητότητα.

Τι έγινε χθες: Σε ανάκαμψη οδηγήθηκε χθες η αγορά ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία επισημαίνει το ισχυρό αγοραστικό ενδιαφέρον που εμφανίστηκε για τραπεζικούς τίτλους εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων 2005.

Η Marfin Analysis εκτιμά πως οι μεγαλύτερες τράπεζες (Εθνική, Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς) θα καταγράψουν μέση αύξηση της τάξης του 65,3% στα καθαρά κέρδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v