Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica: Μείωση κερδών προβλέπει η Eurobank Sec

Αύξηση 1,3% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών και κάμψη 5,4% στα κέρδη εκτιμά η Eurobank Securities ότι θα εμφανίσει ο όμιλος της Attica Συμμετοχών για το 2005. Ωστόσο, η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως τα περυσινά κέρδη συμπεριλάμβαναν και έκτακτα ύψους 4,8 εκατ. ευρώ.

Attica: Μείωση κερδών προβλέπει η Eurobank Sec
Αύξηση στον κύκλο εργασιών και κάμψη στα καθαρά κέρδη προβλέπει η Eurobank Securities ότι θα εμφανίσει ο όμιλος της Attica Συμμετοχών για το 2005.

H Attica Συμμετοχών θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2005, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.

Με βάση τις προβλέψεις της Eurobank Securities ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Attica Συμμετοχών θα παρουσιάσει αύξηση 1,3% διαμορφούμενος στα 370,2 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τα EBITDA η χρηματιστηριακή εκτιμά πως θα παραμείνουν αμετάβλητα, στα 104,8 εκατ. ευρώ, λόγω αφενός της κίνησης στην αγορά της Αδριατικής και αφετέρου των αυξημένων τιμών του πετρελαίου.

Τέλος και όσον αφορά στα καθαρά κέρδη του ομίλου της Attica Συμμετοχών η Eurobank Securities προβλέπει ότι θα παρουσιάσουν κάμψη 5,4% και θα υποχωρήσουν στα 32 εκατ. ευρώ, αν και η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα κέρδη του 2004 συμπεριλάμβαναν έκτακτα κέρδη ύψους 4,8 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v