Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Εκ νέου κάλυψη από Εγνατία Finance

Σε εκ νέου κάλυψη για τη μετοχή των ΕΛΠΕ, με τιμή-στόχο τα 13,30 ευρώ και σύσταση ”accumulate”, προχώρησε η Εγνατία Finance σε έκθεσή της με τίτλο ”Υποσχόμενο επιχειρησιακό σχέδιο, με κίνδυνο εκτέλεσης”. Για το 2005 τα καθαρά κέρδη εκτιμώνται στα 316,6 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 6,38 δισ. ευρώ.

ΕΛΠΕ: Εκ νέου κάλυψη από Εγνατία Finance
Σε εκ νέου κάλυψη για τη μετοχή των ΕΛΠΕ, με τιμή-στόχο τα 13,30 ευρώ καισύσταση ”accumulate”, προχώρησε η Εγνατία Finance, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου και τίτλο ”Υποσχόμενο επιχειρησιακό σχέδιο, με κίνδυνο εκτέλεσης”. Η προηγούμενη σύσταση ήταν ”hold”.

H χρηματιστηριακή υπογραμμίζει τις θετικές προοπτικές της εισηγμένης και το πρόγραμμα κεφαλαιουχικών επενδύσεων των ΕΛΠΕ, ύψους 1,6 δισ. ευρώ, κεντρικό σημείο του οποίου αποτελεί η αναβάθμιση του διυλιστηρίου της Ελευσίνας.

Για το 2005 τα καθαρά κέρδη εκτιμώνται στα 316,6 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 6,38 δισ. ευρώ. To τρέχον έτος τα καθαρά κέρδη προβλέπονται στα 272 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την Εγνατία Finance, το P/E των ΕΛΠΕ εκτιμάται στο 8,9 το περασμένο έτος και στο 13,7 το 2006.

Η μετοχή των ΕΛΠΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 15ης Φεβρουαρίου στα 12,20 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v