Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο Eurobank - ΕΧΑΕ

Στην Eurobank αλλά και στην ΕΧΑΕ εκτιμούν οι αναλυτές πως θα είναι στραμμένο το βλέμμα των επενδυτών σήμερα καθώς οι δυο εταιρίες ανακοινώνουν σήμερα τα αποτελέσματα για το 2005. Εξάλλου, εκτιμούν πως τα μεγέθη της Eurobank θα αποτελέσουν ένδειξη για τον ευρύτερο τραπεζικό κλάδο.

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο Eurobank - ΕΧΑΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το ενδεχόμενο ενός rebound επισημαίνει για σήμερα η Marfin Analysis, ύστερα από τις πρόσφατες κινήσεις αποκόμισης κερδών.

Στα μεγέθη της παρελθούσας χρήσης εκτιμά η Eurobank Securities πως θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον, καθώς έχουμε εισέλθει στην περίοδο ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα σημειώνει πως στο επίκεντρο θα βρεθούν Eurobank και ΕΧΑΕ.

Θετικό άνοιγμα προβλέπει η Proton Securities για τις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους εκτιμά ότι οι επενδυτές θα επικεντρωθούν σε Eurobank και ΕΧΑΕ.

Τάσεις συσσώρευσης επικράτησαν στη χθεσινή συνεδρίαση με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει οριακές απώλειες της τάξης του 0,23% αναφέρει η Εγνατία Finance η οποία συμπληρώνει πως ισχυρές πιέσεις δέχτηκαν οι μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης.

Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στα οικονομικά αποτελέσματα του 2005, με το βλέμμα να στρέφεται στη Eurobank η οποία και αναμένεται να θέσει τον τόνο για τον ευρύτερο τραπεζικό κλάδο, αλλά και στην ΕΧΑΕ, συμπληρώνει η Εγνατία Finance.

Σταθεροποιητικά εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ενώ ανάλογη εικόνα προβλέπει η χρηματιστηριακή και για τη Σοφοκλέους. Επίσης, η Σίγμα Securities εκτιμά πως το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί σε Eurobank και ΕΧΑΕ οι οποίες και ανακοινώσουν σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2005 μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Τι έγινε χθες: Πτωτικά κινήθηκε η ελληνική αγορά για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση, αναφέρει η Marfin Analysis που προσθέτει ότι ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε απώλειες 0,23%.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή οι επιλεκτικές κινήσεις αποκόμισης κερδών ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης, αντικείμενο των οποίων ήταν οι μετοχές εκείνες που καταγράφουν τις καλύτερες επιδόσεις από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα.

Επίσης, η Marfin Analysis σημειώνει πως οι πιέσεις ήταν ισχυρότερες στους τίτλους της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v