Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: ”Παραμένουμε θετικοί για την αγορά”

Η περίοδος ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων (ανεξάρτητα από το αν θα παραταθεί ή όχι) αναμένεται να στηρίξει την αγορά, υπογραμμίζει η Π&Κ Χρηματιστηριακή, επισημαίνοντας ότι παραμένει θετική. Τα μεγέθη των εισηγμένων ίσως, όπως τονίζει, ”επιβεβαιώσουν” τα θεμελιώδη και τις προοπτικές που περιλαμβάνονται στις εκτιμήσεις της.

Π&Κ: ”Παραμένουμε θετικοί για την αγορά”
Η περίοδος ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων (ανεξάρτητα από το αν θα παραταθεί ή όχι) αναμένεται να στηρίξει την αγορά, υπογραμμίζει η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (15/02), επισημαίνοντας παράλληλα ότι παραμένει θετική για την αγορά.

Ειδικότερα η χρηματιστηριακή τονίζει πως η περίοδος ανακοίνωσης μεγεθών θα παρέχει στήριξη στη Σοφοκλέους, καθώς τα θεμελιώδη στοιχεία και οι εκτιμήσεις που περιλαμβάνει στις προβλέψεις της, ίσως γίνουν εμφανή μέσω των επίσημων εταιρικών ανακοινώσεων.

Παράλληλα ξεχωρίζει τις κυριότερες εξελίξεις, όπως την πρόταση για συνολικό μέρισμα 0,9 ευρώ από την Eurobank αλλά και την εξαγορά ιταλικής εταιρίας από την 3Ε.

Αναφέρει επίσης την πώληση του 51% της Intracom Telecoms στη Sistema αλλά και την παρουσίαση νέων ”παιχνιδιών” από την Intralot.

Σε ό,τι αφορά το προτεινόμενο χαρτοφυλάκιο η χρηματιστηριακή διατηρεί την έκθεσή 85% σε μετοχές εκ των οποίων το 40% αποτελείται από ευρωπαϊκές μετοχές.

Αναφορικά με τις αναβαθμίσεις η Π&Κ ξεκίνησε την κάλυψη του Μυτιληναίου με τιμή – στόχο τα 24,7 ευρώ και σύσταση equalweight. Αύξησε την τιμή – στόχο στα 47 ευρώ για την Εθνική, στα 38 ευρώ για την Alpha Bank και στα 39 ευρώ για την Eurobank.

Για την Εμπορική η νέα τιμή – στόχος τίθεται στα 29 ευρώ, για την Πειραιώς στα 25 ευρώ και για την Αγροτική στα 5,6 ευρώ. Εξάλλου ενίσχυσε στα 22,5 ευρώ την τιμή για την Intralot και στα 43 ευρώ για τον Τιτάνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v