Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Οι αναλυτές για αποτελέσματα έτους

Κέρδη στα 27 εκατ. ευρώ, EBITDA στα 40 εκατ. ευρώ και πωλήσεις στα 71 εκατ. ευρώ προβλέπουν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών, όπως τις συγκέντρωσε το πρακτορείο Bloomberg. Σήμερα το Δ.Σ. της εταιρία ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις του 2005.

ΕΧΑΕ: Οι αναλυτές για αποτελέσματα έτους
Στα 27 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα κέρδη μετά από φόρους της ΕΧΑΕ προβλέπουν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών, όπως τις συγκέντρωσε το πρακτορείο Bloomberg, αναφέρει στο πρωινό της report η Eurobank Securities.

Οι πωλήσεις της εταιρίας εκτιμώνται στα 71 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA στα 40 εκατ. ευρώ. Η ΕΧΑΕ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα έτους αύριο Πέμπτη μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Εξάλλου, σήμερα το Δ.Σ. της ΕΧΑΕ ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις για τη δέκατη χρήση 1/1/2005-31/12/2005, καθώς και τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

Χθες, ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Σπ. Καπράλος γνωστοποίησε πως αναζητείται ο φορολογικά αποτελεσματικότερος τρόπος ώστε να επιστραφεί κεφάλαιο στους μετόχους. ”Στόχος μας είναι να μην καθόμαστε πάνω σε cash που δεν μας χρειάζονται”, ειπε ο κ. Καπράλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v