Καπράλος: Εντός του 2006 η semi regulated market

Εντός του 2006 θα ξεκινήσει η δημιουργία μιας νέας αγοράς στο ΧΑ, της semi regulated market, η οποία θα απευθύνεται σε μικρές αλλά δυναμικές και με προοπτική ανάπτυξης επιχειρήσεις, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Σπ. Καπράλος. Τα ”σχέδια” για την εισαγωγή εταιριών ναυτιλίας στη Σοφοκλέους.

Καπράλος: Εντός του 2006 η semi regulated market
Εντός του 2006 θα ξεκινήσει η δημιουργία μιας νέας αγοράς στο ΧΑ, της semi regulated market, η οποία θα απευθύνεται σε μικρές αλλά δυναμικές και με προοπτική ανάπτυξης επιχειρήσεις.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Καπράλος, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του ΧΚΘ, προσθέτοντας ότι το πλαίσιο που θα διέπει τη λειτουργία της αγοράς βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας.

Ο κ. Καπράλος αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν στο ΧΑ όπως στην εισαγωγή εταιριών του κλάδου της ναυτιλίας, δηλώνοντας πως αυτήν περίοδο υπάρχουν προχωρημένες επαφές για εισαγωγή στη Σοφοκλέους μεγάλης ναυτιλιακής εταιρίας.

Εξάλλου με την φράση ”το 1999 δεν θα επαναληφθεί” ο κ. Καπράλος εξήγησε πως το νέο νομικό πλαίσιο δεν επιτρέπει πλέον τη χειραγώγηση των μετοχών, ενώ διευκρίνισε πως το σημαντικό μέρος της ανόδου εξηγείται και από την παρουσία ξένων θεσμικών που σήμερα κατέχουν ποσοστό μεγαλύτερο του 40% στην αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v