ΑΧΕ: Πιθανές κινήσεις αποκόμισης κερδών

Θετικοί εμφανίζονται οι αναλυτές για την αγορά και δη ύστερα από το χθεσινό ράλι των ευρωπαϊκών αγορών αν και εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών ύστερα από την πρόσφατη υπεραπόδοση.

ΑΧΕ: Πιθανές κινήσεις αποκόμισης κερδών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θετική παραμένει για την αγορά η Marfin Analysis η οποία επισημαίνει παράλληλα πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών.

Χαμηλότερα εκτιμά η Proton Securities ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ξένες αγορές, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους προβλέπει ότι θα παρουσιαστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών ύστερα από την πρόσφατη υπεραπόδοση.

Θετικό παραμένει το κλίμα στη Σοφοκλέους με τον Γενικό Δείκτη να κινείται ανοδικά για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση αναφέρει η Εγνατία Finance που προσθέτει ότι δεν αναμένει σημαντική διαφοροποίηση στην ευρύτερη ψυχολογία, δεδομένων των ”ήπιων” συνθηκών που επικρατούν σε διεθνές επίπεδο και με τον Γενικό Δείκτη να κινείται γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.

Τα αποτελέσματα χρήσης 2005 θα αποτελέσουν σίγουρα τον επόμενο καταλύτη για τη Σοφοκλέους, συμπληρώνει η Εγνατία Finance.

Μια ακόμη ”καλή” συνεδρίαση προβλέπει για σήμερα η Σίγμα Securities, ύστερα από το χθεσινό ”ράλι” των ευρωπαϊκών αγορών.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 1,28% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, υποβοηθούμενος από την ”ισχυρή” ψυχολογία που επικράτησε στις ευρωπαϊκές αγορές, αναφέρει η Marfin Analysis.

Ο τζίρος, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή διαμορφώθηκε στα 426 εκατ. ευρώ με τη συναλλακτική δραστηριότητα να επικεντρώνεται στις μετοχές των Τράπεζας Πειραιώς, Εθνικής, ΟΤΕ και Alpha Bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v