ΑΧΕ: Θετικών αποδόσεων συνέχεια

Τη συνέχιση των καλών αποδόσεων της αγοράς προβλέπουν οι αναλυτές, καθώς - όπως επισημαίνουν - οι συνθήκες της αγοράς παραμένουν ευνοϊκές, ενώ παράλληλα κάνουν αναφορά και στην πορεία των ξένων αγορών η οποία και αναμένεται να είναι θετική.

ΑΧΕ: Θετικών αποδόσεων συνέχεια
Τι εκτιμάται για σήμερα: Την καλή της απόδοση εκτιμά η Marfin Analysis πως θα συνεχίσει η αγορά.

Υψηλότερα προβλέπει η Proton Securities ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ξένες αγορές υποβοηθούμενες από τις επιδόσεις της Wall, ενώ η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι ανάλογη εικόνα θα παρουσιάσει και η Σοφοκλέους.

Σε θετικό έδαφος κινήθηκε χθες η Σοφοκλέους, για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά και με τίτλους της μικρότερης κεφαλαιοποίησης να καταγράφουν ανοδικές τάσεις, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Οι συνθήκες άλλωστε παραμένουν ευνοϊκές στην εγχώρια αγορά, σύμφωνα με την Εγνατία Finance η οποία εκτιμά πως δεν διακρίνει κάποιους σημαντικούς λόγους οι οποίοι και θα οδηγούσαν σε διαφοροποίηση της τάσης.

Ωστόσο, δεν αποκλείει κινήσεις αποκόμισης κερδών σε έναν αριθμό μετοχών που έχουν καταγράψει ισχυρές υπεραποδόσεις, χωρίς, όμως, να μεταβάλλουν την γενικότερη εικόνα.

Τέλος, καταλύτη για την αγορά θα αποτελέσουν τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης του 2005, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα κατά 0,33% έκλεισε χθες ο Γενικός ∆είκτης µε τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 365 εκατ. ευρώ αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία συμπληρώνει ότι οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης υπεραπέδωσαν, ενώ οι μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης έχασαν τη δυναμική τους.

Η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank και ∆ΕΗ, προσθέτει η Marfin Analysis.

Η Σίγμα Securities επισημαίνει ότι οι τραπεζικές μετοχές ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση σε συνέχεια των ανοδικών αναβαθμίσεων από ξένους οίκους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v