Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: Διατηρεί συστάσεις για ΟΠΑΠ, Γερμανό

Η Citigroup διατηρεί τις τιμές – στόχους και τις συστάσεις για τις μετοχές των ΟΠΑΠ και Γερμανού στο Greek Filter με ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου. Στα 31,8 ευρώ βλέπει τον ΟΠΑΠ (hold) και στα 15 ευρώ το Γερμανό (buy).

Citigroup: Διατηρεί συστάσεις για ΟΠΑΠ, Γερμανό
Η Citigroup διατηρεί τις τιμές – στόχους και τις συστάσεις για τις μετοχές των ΟΠΑΠ και Γερμανού στο Greek Filter με ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου.

Η τιμή – στόχος για τον ΟΠΑΠ τίθεται στα 31,8 ευρώ, ενώ η μετοχή της εισηγμένης ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 7ης Φεβρουαρίου στα 32,32 ευρώ. Η σύσταση είναι ”hold”.

Για τον Γερμανό η τιμή τίθεται στα 15 ευρώ, ενώ η μετοχή της εταιρίας έκλεισε στα 17,5 ευρώ την 7η Φεβρουαρίου. Η σύσταση είναι ”buy”.

Αναφορικά με τον ΟΠΑΠ ο διεθνής οίκος τονίζει πως αν προστεθούν 500 πρακτορεία στο δίκτυο της εταιρίας πιθανώς να υπάρξουν αυξημένα έσοδα για τον ΟΠΑΠ, αλλά και μείωση των μέσων εσόδων ανά πρακτορείο.

Για τον Γερμανό τονίζει ότι αν η εταιρία προχωρήσει στην πώληση του μεριδίου της στα ΚΑΕ, ενδεχομένως να επιστρέψει στους μετόχους τα μισά από τα ποσά που θα εισρεύσουν στα ταμεία του.

Με τα υπόλοιπα χρήματα, όπως εκτιμά η Citigroup, θα χρηματοδοτηθεί η διεθνής επέκταση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v